Saç Bakım Bakırdan siyaha siyahtan tekrar bakır renge döndüm, hata mı ettim sizce? Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Doğal saç rengim küllü siyahtan bakır renge bakırdan tekrar siyaha ve ardından tekrar bakıra döndüm hata mı ettim? Bakırdan siyaha siyahtan tekrar bakır renge döndüm, hata mı ettim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Siyah sac cok severm ama bakır da güzel degism iydir 0 1 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Kesinlikle öyle. Teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş 1 1 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Teşekkür ederim
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bakır renk güzel ancak çok fazla sık yapılırsa yıpranır 1 2 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Haklısın ama kızıl renjler saçtan en çabuk akan renk tonlarıdır en az ayda bir boya ister saç :( Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Orası da öyle valla 😃 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel yakışmış fakat bir süre bu renkte kalmalı sürekli değişitirdiğin için saçların yana bilir.. 0 1 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Uzunce bir zaman bakır kullanmayı düşünüyorum Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tipini görmek lazım 1 4 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Profildeyim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Şirin olmuşssun Yorumla Mаямеlат +1 yıl Saol teşekkür ederim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Rica ederim Yorumla
ZaferAkdeniz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence çok güzel olmuş bir arkadaşım yaptırmıştı sende çok iyi olmuş 0 2 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ZaferAkdeniz +1 yıl Hangi şehir Yorumla
lawliettt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tam marmelat olmuşsun :d 1 4 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Ne bu şimdi Yorumla lawliettt +1 yıl Yorum Yorumla Mаямеlат +1 yıl Büyük yol katetmişsin alkış sanaa Yorumla lawliettt +1 yıl Tşkk Yorumla
nsnsnsnakaks Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Niye o kadar çok döndün 0 2 Yorumla Mаямеlат +1 yıl Kararsız biriyim Yorumla nsnsnsnakaks +1 yıl Burcun ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Siyah sac cok severm ama bakır da güzel degism iydir
Kesinlikle öyle. Teşekkür ederim
Bence güzel olmuş
Teşekkür ederim
Bakır renk güzel ancak çok fazla sık yapılırsa yıpranır
Haklısın ama kızıl renjler saçtan en çabuk akan renk tonlarıdır en az ayda bir boya ister saç :(
Orası da öyle valla 😃
Güzel yakışmış fakat bir süre bu renkte kalmalı sürekli değişitirdiğin için saçların yana bilir..
Uzunce bir zaman bakır kullanmayı düşünüyorum
Tipini görmek lazım
Profildeyim
Şirin olmuşssun
Saol teşekkür ederim
Rica ederim
Bence çok güzel olmuş bir arkadaşım yaptırmıştı sende çok iyi olmuş
Teşekkür ederim
Hangi şehir
Tam marmelat olmuşsun :d
Ne bu şimdi
Yorum