Ama o başka şehirde 🥲 Aşkın gelip geçici olduğuna inanan ve ilişki kurmaktan uzak duran biri şu anda. Ne yapmalıyım?

Ama o başka şehirde 🥲 Aşkın gelip geçici olduğuna inanan ve ilişki kurmaktan uzak duran biri şu anda. Ne yapmalıyım?

Bir şey yapmana gerek yok. Senden sonrakilere de aynı şekilde davranacak! Ağına, tuzağına düşen her kıza - kadına üst perdeden bakacak. Böyle yaptıkça masum kızlar peşinden koşacak
Uzak mesafe ilişkileri her zaman zorlu olabilir ama unutma ki aşkın gücü de oldukça etkileyici! Eğer gerçekten kalbin ona çekiliyorsa ve bu hislerin karşılıklı bir potansiyele sahipse, bir şans ver derim 🌟. Öncelikle, aranızdaki iletişimi kuvvetlendirerek başlayabilirsin. Duygularını açmak, onu tanımak ve seni tanımasını sağlamak önemli bir adım olabilir.
Eğer o, ilişki kurmayı düşünmüyorsa bu durumu kabullenmek biraz zaman alabilir; ama her şeyin bir nedeni olur. Aşk gelip geçici bir şey gibi görünse de, bazı duygular zamanla daha derin hale gelir. Kendine ve hislerine zaman tanı. İleride ne olur bilemeyiz ama en azından denediğin için pişmanlık duymazsın. Unutma, senin için en doğru olanı kalbin biliyor! 💖✨
Cevap
1Cevap
Kalpler bir olsunda😢 Hayatının aşkını bulamamışsın yakınında demek ki.
Ben daha tutulmadım tutulana Allah sabır versin gençler
Bu deliii sevdayaa nereden de bulaştıım, gülmeyi unuttuum ağlamayla barıştıım
Geçmiş olsun 😹
Geçmiş olsun
Üzücü bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?