saçlarım omzuma geliyor ama inanılmaz saç kırıklarım var ne yapmalıyım sizce ya du bunu nasıl önliyebilirim

saçlarım omzuma geliyor ama inanılmaz saç kırıklarım var ne yapmalıyım sizce ya du bunu nasıl önliyebilirim
Kestirmek gerekiyor. Kestirmek istemiyorsan kırıkları alan bir makina var bazı kuaförede ondan yaptır. Sonrasınds vitaminle içten destekle, dıştan da doğal yağlardan kullan. Elinden geldiğince ısıdan uzak dur. Keratin bakımı da yapabilirsin.
Cevap
10Cevap
Uçlarını kesebilirsiniz veya saç kremi
Kuru saçı tarama , nemlendir ya da saç spreyi , yağ kullanarak tara , her ay da saçlarının uçlarında olan kırıklarını aldırsan 3 4 aya kadar toparlar
Tek çözüm kestirmek.
Araştırdım , berber arkadaşa sordum , güzellik uzmanı arkadaşa sordum aldıgım cevap , kestirmek
Kırıkların tek çözümü kestirmek maalesef. Kestirdikten sonra ise ısıdan, kuruyken taramaktan uzak kalsan baya toparlar ve hızlı uzar
@ComfywWeight tek çözüm kestirmek istemiyorsun dur büyük ihtimalle kestirmek ama çaresi bu gel hallederim ben 💇♀️✂️
@ComfywWeight maalesef kesilmesi gerekiyor maalesef 😃💇♀️✂️
Bu arada fotoğraf taki saçlar seninse saçların çok güzel gözüküyor kırık belli olmaz tabi
Kırıklarını kestır saglıklı bır sekılde uzasın
Biraz kesilebilir.
benim de var, ama saçımda değil
Kalp kırıkları olmasın düzelir saçların
Kestirin
Kuaföre git bir danis
Saçını baglada yat
önleyemezsin
Kestirerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?