Saç Bakım Mavi saçlı olmak mı daha havalı pembe saçlı olmak mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Mavi saçlar mı yoksa pembe saçlar mı daha cazip? Pembe Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mavi saçlı olmak mı daha havalı pembe saçlı olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Pembe çok göze batar. Tam olarak bir renk boya olmamalı aralara mavi attırılabilir. Öyle güzel bir tarz olur. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İkisi de çok jelibon renkler çoğu insanda güzel durmaz nadir insandan wow durur. En iyisi gece mavisi 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Mat siyah land Rover pardon saç boyası deyince benim arabaların saç boyaları geliyor 😂 0 0 Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Pembeyi seçecektim yanlışlıkla maviye dokundum ama çok seksi olmuş 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Saç Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. neden insanlar kendi saç renginden kaçmak isterler modacıların tuzağına düşerler. 0 0 Yorumla
adamınbirigeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl doğal saçlı olmak en önemli şey doğal olmak benim için 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisi de havalı değil 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pembe tabi ki 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl at kuyruğu saç 💯 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Pembe çok göze batar. Tam olarak bir renk boya olmamalı aralara mavi attırılabilir. Öyle güzel bir tarz olur.
İkisi de çok jelibon renkler çoğu insanda güzel durmaz nadir insandan wow durur. En iyisi gece mavisi
Mat siyah land Rover pardon saç boyası deyince benim arabaların saç boyaları geliyor 😂
Pembeyi seçecektim yanlışlıkla maviye dokundum ama çok seksi olmuş
neden insanlar kendi saç renginden kaçmak isterler modacıların tuzağına düşerler.
Mavi tabiki de💙
Pembe tatlı, mavi cool.
Orjinal olmak daha iyi
doğal saçlı olmak en önemli şey doğal olmak benim için
istekli kız saç renkleri
Pembe daha seksi.
İkisi de havalı değil
mavi pembe karışımı sürün o zaman
elbette pembe
Pembe tabi ki
Rengarenk olursa daha havalı
Mavi pembe olmak Meave gibi