Saç dökülmesi günde 50-100 tele kadar normal karşılanıyormuş ama bence değil. Saç dökülme karşıtı iki şampuan kullandım birisi Ducray anaphase+ diğeri Vichy dercos energisant. Ducray çok güzel hacim veriyor ancak saçı oldukça yağlı bırakıyor. Vichy ise henüz iki sefer kullanmış olmama rağmen hem hacim verdi hemde dökülmeyi neredeyse tamamen kesti diyebilirim. Sadece ikici sefer yıkadım saçlarımı bu ürün ile ama çok memnun kaldım. Elimi atınca 5-6 tel geliyorken 1-2 tel anca geliyor. Benim önerim Vichy, Ducray da güzel ancak saç dökülmemi kısa vadede engellemedi. 🙂
Ohooo. Ben 2 yıldır saçımı uzatıyorum acayip dökülüyor. Evde hep benim saçlarım yüzünden süpürge yapılıyor. Tararken de kezâ öyle. Saçımı toplarken de elime geliyor. Ama saçlarım hala gür, seyreldiğini görmedim
Bence 2 3 tel çok normal bende önceden baya takıntılıydım saçlarım günde 50 60 tel dökülüyordu ağlıyordum hep sonradan normal olduğunu anladım bu arada Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin
o kadar dökülmesi normaldir ama senin bildiklerin o yatakta duşta yolda giderken daha kaç tane dökülüyodur kim bilir he bide fönden uzak dur saçlarını mahvedersin