Saç Bakım Gri saçlı olmak kadınları havalı yapar mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Gri saçlı kadınlar bence çok havalı gözüküyor ya? Güncellemeler+1 yıl Guncel Gri saçlı olmak kadınları havalı yapar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben seviyorum gri yakışıyor bazılarına ve havalı da duruyor. Bu Ece Seçkin de çekici bakmaya çalışırken Bayhan oluyo farkında değil bacaksız ajskdkdkfkfkfllff 0 0 Yorumla
selamnaberkanka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl waaoww buna göre ninem dünyanın en havalı kadınıı sjdhdjf 1 1 Yorumla 2022YeşilGözlü03 +1 yıl 😅😅 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl bence değil ya türk filmlerinde yaşlandırma saç rengi bu :D 1 0 Yorumla
Zeynomsu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Saçmalamayın arkadaş ne havalı yapması olduğundan yaşlı gösterir 1 0 Yorumla
Beyza2061 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Sevgilim yaptığını söyledikten sonra bana da oyle geliyor 0 0 Yorumla
SülÇakır Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 91% +1 yıl Gri saçlı kadınlar bence itici görünüyorlar. Yaşlı görünmeleri de cabası... 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yani sadece aralara gri renk atılsa amenna da yani bu ne abi 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Eninde sonunda grileşecek hiç gerek yok gri boyamaya.. 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Pürüzsüz cildi olan genç görünümlü kişilerde çok tatlı duruyor 0 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Zengin kocaya kapak attım rengi değil mi bu? 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bu aralar çok genç kızda görüyorum hoş duruyor 0 0 Yorumla
eternal2022 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl üff gerçek bir witcher yapar benim saç beyaza kayıyo 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Hic sevmem ve renk ile havalı olunmaz Asalet ve havalı olmak doğuştan gelen bir özellik oyle saç boyama ile olunmaz nokta 1 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Güncel Genede sevmiyorum Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Bu saç da Games of Throne dizisinden sonra meşhur oldu 0 0 Yorumla
asabikoltuk Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bir süreliğine sonra yine sil baştan daha farklı renklerle havalı olma çabasına. Ama bence ayrı bir havası var gri saçın 1 0 Yorumla
Geceoldu13 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence yani insanın yşz tipine göre hava şeyi vardır kşmisine gri saç yakışmaz kimşne yakışır gğzel durur 0 0 Yorumla
Gizlşhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bazılarına çok yakışırken bazı hasta solgun görünebiliyor. Ama normalde farklı ve güzel bi renk 0 0 Yorumla
İsimsizruh89 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Herseyini herkese yakışmadığı gibi gride herkesde durmuyor 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Kadının yüzünde bitiyor her şey. 1 0 Yorumla
Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Alakası yok baba daha itici geliyor 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saç renginin havalı yaptığını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hayır havalı olmak için gri saça gerek yok 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben çok beğeniyorum ama herkese yakışmıyorm 0 0 Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence de çok havalilar çok çekici duruyor 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Havalı değilde evet yakisana çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saç renkleri bana pek havalı gelmiyor şekli önemli 0 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Van helsing gibi görünüyor filmdeki vampirler 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. zannetmem 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ben seviyorum gri yakışıyor bazılarına ve havalı da duruyor. Bu Ece Seçkin de çekici bakmaya çalışırken Bayhan oluyo farkında değil bacaksız ajskdkdkfkfkfllff
waaoww buna göre ninem dünyanın en havalı kadınıı sjdhdjf
😅😅
bence değil ya türk filmlerinde yaşlandırma saç rengi bu :D
Saçmalamayın arkadaş ne havalı yapması olduğundan yaşlı gösterir
Sevgilim yaptığını söyledikten sonra bana da oyle geliyor
Gri saçlı kadınlar bence itici görünüyorlar. Yaşlı görünmeleri de cabası...
Yani sadece aralara gri renk atılsa amenna da yani bu ne abi
Eninde sonunda grileşecek hiç gerek yok gri boyamaya..
Pürüzsüz cildi olan genç görünümlü kişilerde çok tatlı duruyor
Zengin kocaya kapak attım rengi değil mi bu?
Bu aralar çok genç kızda görüyorum hoş duruyor
üff gerçek bir witcher yapar benim saç beyaza kayıyo
Hic sevmem ve renk ile havalı olunmaz
Asalet ve havalı olmak doğuştan gelen bir özellik oyle saç boyama ile olunmaz nokta
Güncel
Genede sevmiyorum
Bu saç da Games of Throne dizisinden sonra meşhur oldu
Yakışıp yakışmayacağına bağlı. Yakışırsa havalı durur bence.
Ben beğenmiyorum bu yaşlı rengi
Bir süreliğine sonra yine sil baştan daha farklı renklerle havalı olma çabasına. Ama bence ayrı bir havası var gri saçın
Bence yani insanın yşz tipine göre hava şeyi vardır kşmisine gri saç yakışmaz kimşne yakışır gğzel durur
Bazılarına çok yakışırken bazı hasta solgun görünebiliyor. Ama normalde farklı ve güzel bi renk
Herseyini herkese yakışmadığı gibi gride herkesde durmuyor
Genellikle yaşlı gösteriyor
Bu kertenkeleye gitmemiş
Yapmaz siyah saçtır en asaletlisi
Kadının yüzünde bitiyor her şey.
Alakası yok baba daha itici geliyor
Siyah sac havalı bnce
Resimdekine yakışmış bak.
yakışana güzel duruyor
Bazılarına çok yakışıyor
Hayır havalı yapmaz
Yapar.