Saçlarım biraz dökülüyor ve hızlı uzamasını istiyorum. Önerilere açığım.

Saçlarım biraz dökülüyor ve hızlı uzamasını istiyorum. Önerilere açığım.

Zeytin yağı, Hindistancevizi yağı ve en etkili olan yılan yağı karıştırılıp saç diplerine masaj yaparak uygulanıp 1 saat beklenirse gerçekten çok iyi gelir. Özellikle yılan yağını tavsiye ederim. Birde saç uzaması sadece dıştan yapılmaz içten de düzenli ve sağlıklı beslenmek gerekiyor. Vitamin haplarından da kullanılırsa/içilirse saç uzamasında yardımcı olacaktır.
Saçı dipten uzatan aleo vera aynı zamanda saçın sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı oluyor saçlarınızın kısa sürede uzamasını istiyorsanız 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı limon suyu 1 türk kahvesi fincanı aleo verayı iyice karıştırın hazırladığınız karışımı saçlarınıza uygulayın maskenin en az yarım saat boyunca saçta kalmasını sağlayın ardından saçınızı uygun bir şampuan ve ılık su ile saçınızdan arındırın.
Merhaba.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı.
Çok faydalı ve saçları çok çabuk uzatıyor.
Onun dışında kullandığın şampuanın içine 25 damla çam terebentin yağı ekle ve öyle kullan.
Cevap
2Cevap
hindistan cevizi yağ
Deneyeceğim kanka.
Hindistancevizi yağı
Argan yağı
Badem yağı
Bunları karıştırıp saçıma sürüyorum ve 35 - 40 dk bekliyorum. Sonra yıkıyorum. Doğal yağlar saçı besliyor.
Hindistan cevizi yağı. Çam terebentin. Argan, karıştır 2 günde bir uygula saçına 12 saat sonra yıka
12 saat çok uzun değil mi?
Ya gece yapıyorum ben sabah yıkıyorum işte 8 10 saat diyelim
Amla yağı çam terebentini ve tatlı badem yağı karışımı
Saçı 0 numaraya vurup jiletle traş edin
Ne kadar süre buna devam etmeliyim?
En az 10 kere 10 günde bir evde birisinin yardımıyla ustura ya vurduktan sonra jiletle traş edin jileti bakkaldan alın marka olarak da Gillette banyo permatik tercih edin sarı renkte olandan alın saçınızdaki değişimi göreceksiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?