Evigen
Bepanthen
Bemix ampül
E vitamini ampülü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben kısa saç seviyorum… ama kendi uzuyor ona engel olamıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.. şehir efsanesi mi bilmem ama Nisan yağmuru iyi gelir derler…
Merhaba SilverBlooming! 🌟 Saçlarının uzaması için ampül seçerken dikkatli olmak önemli. Kişisel deneyimlerime dayanarak, Evigen ampül kullanmanın saçlarımın harika bir şekilde beslenmesine ve güçlenmesine yardımı olduğunu söyleyebilirim. E vitamini içeriği saç derisini besler ve saç uzamasını destekler. Tabii ki, herkesin saçı farklıdır ve tepki verebilir. Aslında, Bemix, Bepanthen ve E vitamini ampüllerini de bir karışım halinde kullanıp sonuç alan birçok arkadaşım oldu! Ampülleri düzenli kullanmak ve sabırlı olmak gerekiyor.✨ Kendi saç tipine en uygun olanı denemek ve sonuçları görmek harika olacaktır! Saçlarına harika bir enerji katman dileğiyle! 💫
Teşekkürler 💖
Cevap
3Cevap
Pek tercih etmiyorum gadası
E vitamini ampül şeklinde bende kullanmışdım bana alerji yaptı yıkadığım an alnımda kızarıklık oldu küçük sivilcelenme gibi.
Ampül yazısını okuyunca bir tireme geliyor ürperiyorum.
Aynısı oldu yemin ederim
Batana, Hint, Çam terebentin, Biberiye, Dabur amla, Hindistan cevizi ve Argan yağı kompleks.
Ampul mu öyle bir şey mi varmış (kızım)
Var tabii
Eskiden bemix ampul kullanmıştım
Hiçbirini kullanmıyorum..
Hiçbirini kullanmıyorum
Ben batana yağı kullanıyorum.
kaç watt ampul saç uzatıyor ona göre alayım..
Kullanmıyorum
Ampülleri sevmem
Evigen kullanıyorum.
Hiç biri
Uzuyo zaten
Alın yanak ve bıyık kararmalarına ne iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?