Saç Bakım Su dalgası saç modelleri havalı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Su dalgası saçlar nasıl? Güncellemeler+1 yıl Su dalgası Su dalgası saç modelleri havalı mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayyy Fahriye! 😍 Gözüm gönlüm açıldı...🌸Evet, hoş duruyor... 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Cok hos bir kadn ya Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uç kısmı evette üstten çizgi şeklinde belli oluyor güzel durmuyor 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Saçımın doğal hali boyle yani genelde herkes beğenir 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Akşamdan örüp sabah açmışsın gibi, bence bi numarası yok. 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl çok güzeller özellikle karamel açık kahverengi vs. saça çok yakışıyor 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzeldir de tarzım değil ya düz daha havalı geliyor bana ve tatlı 0 0 Yorumla
Albatrosunuz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dalgalanır deniz gibi belki bu saçların en güzel hali. 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl güzel bir model ama ben tam olarak düz olmasını daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Benim doğal saçımın dalgası böyle, su dalgasına mı sahibim yoksa? 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Evet çok beğeniyorum. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. çok güzel görünüyor suskun çiçeğim 1 0 Yorumla
İzmirliSamet Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Havalı mıdır bilmiyorum ama gözüme hoş geldi 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok severim sık sık uygularım bu şekli 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Evet, güzel oluyor 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Cıks sıkıcı görünüyor 🤣 0 0 Yorumla
Tugbatugbatugba Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evet guzel duruyor salik sac seviyorum zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayyy Fahriye! 😍 Gözüm gönlüm açıldı...🌸
Evet, hoş duruyor...
Cok hos bir kadn ya
Uç kısmı evette üstten çizgi şeklinde belli oluyor güzel durmuyor
Saçımın doğal hali boyle yani genelde herkes beğenir
Akşamdan örüp sabah açmışsın gibi, bence bi numarası yok.
çok güzeller özellikle karamel açık kahverengi vs. saça çok yakışıyor
Güzeldir de tarzım değil ya düz daha havalı geliyor bana ve tatlı
Dalgalanır deniz gibi belki bu saçların en güzel hali.
güzel bir model ama ben tam olarak düz olmasını daha çok seviyorum
Benim doğal saçımın dalgası böyle, su dalgasına mı sahibim yoksa?
Evet çok beğeniyorum.
çok güzel görünüyor suskun çiçeğim
Ben çok seviyorum ya su dalgasını
Havalı mıdır bilmiyorum ama gözüme hoş geldi
Çok severim sık sık uygularım bu şekli
Havali sıradanlikdan uzak
Evet, güzel oluyor
Ben beğeniyorum şahsen
Hoş bazı kadınlara yakışıyor
Fahriye ne yapsa yakışır, örneğiniz hatalı.
Cıks sıkıcı görünüyor 🤣
Evet guzel duruyor salik sac seviyorum zaten
Her yuze gitmiyo ama guzel
Evet güzel
Kişiye göre değişir ama bence değil
Güzdl
Gayet hoş bence ben beğeniyorum.
ömrüne ömür katar
Evet güzel görünüyor
Bence çok hoş
Pek değil
Havalı değil ama hoş