Saç Bakım 1 ay Su dalgası saç modelleri çekici mi? birsuskuncicek Fenomen Takip Et FacebookTwitter 30 Su dalgası saçlar? Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Su dalgası saç modelleri çekici mi? 184 Görüşünü yaz
Coraline-0 | Saç Bakım konusunda 130 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Evet, bazılarında aşırı hoş ve güzel duruyor. Zaten bu yaz trend haline geldi su dalgası. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
heyasi Xper 7 1 ay Benim kendi saçım tamda öyle, yazın duştan çıkıp kendi haline bırakıp dışarı böyle çıkmayı seviyorum, fresh gözüküyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuba-sueda | Saç Bakım konusunda 122 görüş paylaştı. Master 1 ay #selamgençlik 🍀🍀Düz saçlarla yarışır özellikle kumsalda, sahile giderken, hem fresh hem masum..😌😌#tubasueda 🍀🍀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tyjudjjtjsjds Xper 4 1 ay Ben çekici buluyorum şahsen ama herkese göre değişir bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
veganlarakilim Yoda 1 ay Değil dağınık duruyor örmüş de açmış gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aysekaptan | Saç Bakım konusunda 235 görüş paylaştı. Guru 1 ay ben güzel canım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kanaviççe Xper 1 1 ay Saçlarım böyle, çekici mi bilmiyorum ben seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Fatmanurarı | Saç Bakım konusunda 61 görüş paylaştı. Guru 1 ay evet hoş duruyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kimbu032 | Saç Bakım konusunda 91 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Beğenmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
özgürrkiizz | Saç Bakım konusunda 124 görüş paylaştı. Guru 1 ay Değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim | Saç Bakım konusunda 97 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Evet güzel ve çekici Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meiry | Saç Bakım konusunda 142 görüş paylaştı. Master 1 ay Guzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
doğunun-prensesi | Saç Bakım konusunda 151 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kesinlikle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mehmetttks Xper 5 1 ay Güzel olana her şey yakışır diye bir laf vardır. Ne demek istediğimi anlamışsındır herhal de :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DJACUN Xper 6 1 ay Eğer Sana Yakışıyorsa Yaptır Derim Önemli Olan Kendine Yakıştırmak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
184Evet, bazılarında aşırı hoş ve güzel duruyor. Zaten bu yaz trend haline geldi su dalgası.
Benim kendi saçım tamda öyle, yazın duştan çıkıp kendi haline bırakıp dışarı böyle çıkmayı seviyorum, fresh gözüküyor
#selamgençlik 🍀🍀
Düz saçlarla yarışır özellikle kumsalda, sahile giderken, hem fresh hem masum..😌😌
#tubasueda 🍀🍀
Ben çekici buluyorum şahsen ama herkese göre değişir bence
Değil dağınık duruyor örmüş de açmış gibi
ben güzel canım
Saçlarım böyle, çekici mi bilmiyorum ben seviyorum
Güzel duruyor
evet hoş duruyo
Benim hoşuma gidiyo
Güzel
Beğenmiyorum
Seviyorum ben
Değil
Evet güzel ve çekici
Guzel
Kesinlikle
Çok hoş
Güzel olana her şey yakışır diye bir laf vardır. Ne demek istediğimi anlamışsındır herhal de :)
Eğer Sana Yakışıyorsa Yaptır Derim Önemli Olan Kendine Yakıştırmak