Saç Bakım Sürekli kızıl saç görmekten sıkıldınız mı? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Nereye baksam kızıl tonları nereye baksam turuncu.. artık sıkıldım. Ya siz? Sürekli kızıl saç görmekten sıkıldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Ben görmüyorum genelde ombreli saç görüyorum 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Ben çok sık görüyorum üniversite ortaminda ve gına geldi artık Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kızıl saçları seviyorum 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Memleket gokkusagi gibi olmus biri pembe biri kizil biri mavi bende yakinda sariya felan boyatcam💃💃 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 😹😹 Yorumla
yazkızım24 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evet önğne gelen yapmaya başladı yakışana yakışıyo yakışmayana da bok gibi oluyo 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Kesinlikle Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yooo başaracağız az kaldı bir gün herkes kızıl olacak 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Yok artik 😹 kizil gezegen olur Yorumla IXARESXI +1 yıl Ne güzel işte 🥹 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yoo sıkılmadım. Bende çevremde sarı görüyorum süreklii sarıdan sıkıldımm.. 0 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Evet bir şeyi çok sık görünce bunaliyor insan Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Aynenn 😅 Yorumla
güzelromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Aksine bayılırım orjinal kızıl olanlara boyuyanlara değil 😋😋 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Biri boyadı mı diğerleri de aynisini yapiyor kendi tarzlari fikirleri yok 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Hayır. Daha fazla olmalı sayıları milyonlara ulaşmalı 1 0 Yorumla
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet silver rengi veya Beyaz saçlı biri yok mu biraz farklı olun 🥲 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Yok artik😹 Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aa üzerime alındım üzüldüm sıkılmayın yaa:((( 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl ahahahahaha turuncu gezegen <3 Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Kişiye yakışıyorsa herzaman görebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çakma kızıl ve çakma sarılardan öğğ geldi yani 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Herkes kendi renginde olsa nasil olurdu 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes kendine yakisan sac rengi goz rengi şekilde yaratiliyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes dogal haliyle kendine en uyumlu şekilde oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Degistirip cakmalasinda deger kalmiyor Yorumla
TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yoo aşığım kızıl saça herkes kızıl olsun 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Herkes kizil olsa ne anlami kalir Yorumla TarakMakas +1 yıl Kızıl kadar güzeli var mı ya hele beyaz ten ve çilli isen Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Bence çok güzeller 0 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Güzel ama sıkıcı gelmeye basladi bana Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Bilmiyorum ben o kadar sık görmüyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben görmüyorum genelde ombreli saç görüyorum
Ben çok sık görüyorum üniversite ortaminda ve gına geldi artık
Kızıl saçları seviyorum
Memleket gokkusagi gibi olmus biri pembe biri kizil biri mavi bende yakinda sariya felan boyatcam💃💃
😹😹
Evet önğne gelen yapmaya başladı yakışana yakışıyo yakışmayana da bok gibi oluyo
Kesinlikle
Yooo başaracağız az kaldı bir gün herkes kızıl olacak
Yok artik 😹 kizil gezegen olur
Ne güzel işte 🥹
Yoo sıkılmadım. Bende çevremde sarı görüyorum süreklii sarıdan sıkıldımm..
Evet bir şeyi çok sık görünce bunaliyor insan
Aynenn 😅
Aksine bayılırım orjinal kızıl olanlara boyuyanlara değil 😋😋
Biri boyadı mı diğerleri de aynisini yapiyor kendi tarzlari fikirleri yok
Hayır. Daha fazla olmalı sayıları milyonlara ulaşmalı
evet silver rengi veya Beyaz saçlı biri yok mu biraz farklı olun 🥲
Yok artik😹
Aa üzerime alındım üzüldüm sıkılmayın yaa:(((
ahahahahaha turuncu gezegen <3
Kişiye yakışıyorsa herzaman görebilirim
Çakma kızıl ve çakma sarılardan öğğ geldi yani
Herkes kendi renginde olsa nasil olurdu 🤔