Saç Bakım Yazın topuz yapmadan duramayan var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hava o kadar sıcak ki sürekli topuz yapıyorum? Güncellemeler+1 yıl Topuz Yazın topuz yapmadan duramayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu kadar sıcaklarda onu tepeden toplamadan olmuyor. 0 0 Yorumla
pansyy Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Topuz olacak uzunlukta saça sahip olmadığım için küçük tokalarla, saç tutamlarının önüme düşmesine engel olacak şekilde, topluyorum.. 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl özellikle enseye değen kısa saçlar enseyi yakaruzun saçta enseyi terleyebilironun için topuz serinletir :) 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Hâlâ aynı saç modeli kullanıyorum. Pişiyorum ama olsun 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Toplarım yaz aylarında genelde ama tabi salık olduğu zaman da var.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
ebrar0658 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bazı kadınlar saçları açıkken rahatsız olmuyolar. Alışık olmak gerekiyo 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kışında topuz yaparim dağınık saça sabrım yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. ben dururum canım 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Hiç yapmam saç köklerimi çekiyor. 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Haklısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kadar sıcaklarda onu tepeden toplamadan olmuyor.
Topuz olacak uzunlukta saça sahip olmadığım için küçük tokalarla, saç tutamlarının önüme düşmesine engel olacak şekilde, topluyorum..
özellikle enseye değen kısa saçlar enseyi yakar
uzun saçta enseyi terleyebilir
onun için topuz serinletir :)
Hâlâ aynı saç modeli kullanıyorum. Pişiyorum ama olsun
Toplarım yaz aylarında genelde ama tabi salık olduğu zaman da var.. Keyifli günler..
Dışarda full açık ama eve girdiğim an ilk işim saç toplamak
Bazı kadınlar saçları açıkken rahatsız olmuyolar. Alışık olmak gerekiyo
Her zaman toplarım
Kışında topuz yaparim dağınık saça sabrım yok
ben dururum canım
Topuz fazla kullanmiyorum
Hiç yapmam saç köklerimi çekiyor.
Ben yapmadan duramiyorum
Pek yapmsm
aynen hep toplarım
Haklısın