Şu sıralar hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Şampuanınızdan istediğiniz sonucu alıyor musunuz? Ben Elidor güçlü ve parlak kullaniyorum. Yumuşaklık, parlaklık gibi etkileriyle istedigim sonucu alıyorum. Ya siz?

Şu sıralar hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Şampuanınızdan istediğiniz sonucu alıyor musunuz? Ben Elidor güçlü ve parlak kullaniyorum. Yumuşaklık, parlaklık gibi etkileriyle istedigim sonucu alıyorum. Ya siz?
Bioblas kullanıyorum ve çok memnunum. Bundan önce herbal essences kullandım, sülfatsız olanı ama maalesef beklentilerimi karşılamadı. 5-6 sene kadar ise tresan kullanıyordum, ondan da bioblas kadar memnun kalmadım maalesef.
Saglikli oldugunu dusunmedigim icin yesil sabun kullaniyorum
Cevap
13Cevap
L’Oreal elseve kullanıyorum gayet iyi
Bir sürü şampuan kullandım denedim inanılmaz pahalı dan tutda ucuza kadar hiçbir şampuan özellikle saç kremi Elidor parlak olmadı. pembe kutulu. İkisini birlikte kullanın hem şampuan hem kremini saçlarınız paril paril parlıyor bir müddet sonra. KizlarSoruyor du hep nasıl parlıyor çok güzel diye
Uzun süredir aynı şampuanları kullanıyorum; saçım için Biolage Advanced Full Denstiy Kerastase Paris Spesifique Bein Anti - Pelliculaire; vücudum için ise Le Petit Marseillais.
Hobby Şampuan Kullanıyorum 😊
Fotoğraftaki Elidor dan vazgecmem kıbrısta kullanmaya başladım kokusundan vazgecemiyorum turkiyeye dönünce eve 10 ar 10 ar aliyorum artik
Blendax kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor ve elektriklenme yapmıyor
clear kullanıyorum 3 sene oldu artık
Bugünden itibaren dalin.
Loreal Paris elseve kabı siyah olan
Sebamed e başladım yeni
Headandshoulders öyle bir şampuan
Gliss kullanıyor mor rengini
Güzel paylaşım teşekkürler
Elseve dream long kokusu çok güzel ve kalıcı bence
duru yağlı saçlar için :)
Kalıp sabun
😹