Saç Bakım Saçınızın rengi mi daha önemli yoksa şekli mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sizin için saçınızın rengi mi daha önemlidir yoksa modeli mi? Rengi Şekli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçınızın rengi mi daha önemli yoksa şekli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisi de değil aslında Hacimi daha çok önemli ne kadar bakımlı ya da ne kadar kötü. 0 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Nefes alsın yeter Aa afedersin İkisi de önemli tabi canım 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. bana göre şekli canım saçımın dümdüz olmasını çok isterdim 0 0 Yorumla
isa0avcu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şekli istediğim hiç bir şekili veremiyorum ama istemediğim şekil olabiliyor düz olsaydı yana kaydırırdım ama olmuyor 0 0 Yorumla
Sleepyhead04 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Benim için şekli aşırı önemli. Hatta bazen saçımı düzgün yapana kadar 4-5 kez yıkayıp kuruttuğumu bilirim. 0 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Şekil renkten çok daha önemli bana kalırsa 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Elbette şekli daha önemlidir. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Şekli ve rengi önemli. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Şekli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İkisi de değil aslında Hacimi daha çok önemli ne kadar bakımlı ya da ne kadar kötü.
Nefes alsın yeter Aa afedersin İkisi de önemli tabi canım
bana göre şekli canım saçımın dümdüz olmasını çok isterdim
Şekli istediğim hiç bir şekili veremiyorum ama istemediğim şekil olabiliyor düz olsaydı yana kaydırırdım ama olmuyor
Benim için şekli aşırı önemli. Hatta bazen saçımı düzgün yapana kadar 4-5 kez yıkayıp kuruttuğumu bilirim.
Şekil renkten çok daha önemli bana kalırsa
Elbette şekli daha önemlidir.
Rengi tabi ki çiçek
Şekli ve rengi önemli.
Ikiside ve sağlıklı oluşu.
İkiside çok önemli bence
İkisi de önemli
Renk daha önemli
Şekli tabi
Şekli
Şekli önemli
Şekli şu an için