Saç Bakım Herkes neden kısa saç yapıyor, artık trend mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimi görsem kadın erkek herkes kısa saç bir aralar uzun saç moda idi artık kısa saç mı oldu yoksa Herkes neden kısa saç yapıyor, artık trend mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Evet son zamanlarda herkes kısaya yöneldi. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl neden böyle oldu kardeşim iyi bayramlar Yorumla Coraline-0 +1 yıl Bilmiyorum benimkisi de kısa şu an kırıklar vardı ve degisiklik olsun dedim sonra baktım herkes yapıyor xlskxkzk çoğu özentilik bence. Yorumla Soran +1 yıl ya da taramaktan bıktıkları için de olabilerrr mi Yorumla Coraline-0 +1 yıl Olabilir, uzun saçın bakımı da zor. Yorumla Soran +1 yıl bence öyle kardeşim ya biri yaptı dedi rahat bakımı falan oda öyle yaptı onu gören arkadaşı yaptı ondan onun arkadaşı yaptı ondan sonra onun arkadşı yaptı sonra patladı gitti Yorumla Soran +1 yıl nasıl zor bea kurula tamam bitti siz kadınlarda öyle değil mi Yorumla Coraline-0 +1 yıl Rahatlıktan çok özentilikle yaptıran çok insan gördüm xoskkxx neyse Yorumla Soran +1 yıl bizim millet özenti ya zaten Yorumla Soran +1 yıl www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misin Yorumla Coraline-0 +1 yıl link bozuk Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmam lazım yardım? ↗ Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Belki sıcaklardandır 1 16 Yorumla Soran +1 yıl neden önceden yapmadılar da simdi Yorumla Keslerr +1 yıl Ne bileyim öyle bir soru sordun ki sanki bunun tarihi geçmişi var 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl aheg ne koptum ya Yorumla Keslerr +1 yıl E öyle sen ne duymak istiyorsun onu söyle 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl bir şey duymak istemiyorum hdfxgvb Yorumla Keslerr +1 yıl Söyle çekinme istersen sana tarihçesini anlatayım saçın uzun kısa olmasını ama Türk tarihi mi Avrupa tarihi mi istersin? Yorumla Soran +1 yıl türk Yorumla Keslerr +1 yıl Türk tarihinde kadınlar için saç çok önemlidir Bir Türk hatunun saçı uzun ve örgülü ise Asena gelir aklımıza Evli bekar ve dul kalmış Türk kadınları saçlarını toplama şekillerden medeni durumunu belli eder Ve son olarak Türk hatunlarının saçları tarih boyunca hep uzundur Yorumla Soran +1 yıl işi çözmüşsün sen ya gdx Yorumla Keslerr +1 yıl Sağol canım 😂😂😂 nasıl ama güzel demi İlber Ortaylı gibiyim 😎 Yorumla Soran +1 yıl tabi bana bunu acıkla erkekelr saç uzatıyor kızlar kısaltıyor nedne böyle oldusnkldfc Yorumla Keslerr +1 yıl Bu işin dini kısmı neydi o ahir zaman mıydı dünyanın sonu mu ne geliyor ya erkekler kadın gibi olacak kadınlar erkek gibi işte oda bundan yani Nihat hatip oğlu gibiyim 😎 Yorumla Soran +1 yıl cübbeli hoca diyelim Yorumla Keslerr +1 yıl Oda olur fark etmez yolumuzu bulalım yeter 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl sgıilzk bugünlük yeter gözüm ağırdı baka baka ya ksye Yorumla Keslerr +1 yıl Tamam knk iyi geceler sana hayırlı işler umarım cevaplarım yeterli olmuştur 😂😂 tatmin ermiştir seni Yorumla
Getirbimutlulukk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Bazılarına gitmiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl artıkk böyle ya Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daha havalı ve rahat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eskiden uzunlar vardı ne olduda öyle oldu bir anda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet son zamanlarda herkes kısaya yöneldi.
neden böyle oldu kardeşim
iyi bayramlar
Bilmiyorum benimkisi de kısa şu an kırıklar vardı ve degisiklik olsun dedim sonra baktım herkes yapıyor xlskxkzk çoğu özentilik bence.
ya da taramaktan bıktıkları için de olabilerrr mi
Olabilir, uzun saçın bakımı da zor.
bence öyle kardeşim ya biri yaptı dedi rahat bakımı falan oda öyle yaptı onu gören arkadaşı yaptı ondan onun arkadaşı yaptı ondan sonra onun arkadşı yaptı sonra patladı gitti
nasıl zor bea kurula tamam bitti siz kadınlarda öyle değil mi
Rahatlıktan çok özentilikle yaptıran çok insan gördüm xoskkxx neyse
bizim millet özenti ya zaten
www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misin
link bozuk
Ne yapmam lazım yardım? ↗
Belki sıcaklardandır
neden önceden yapmadılar da simdi
Ne bileyim öyle bir soru sordun ki sanki bunun tarihi geçmişi var 😂😂
aheg ne koptum ya
E öyle sen ne duymak istiyorsun onu söyle 😂😂
bir şey duymak istemiyorum hdfxgvb
Söyle çekinme istersen sana tarihçesini anlatayım saçın uzun kısa olmasını ama Türk tarihi mi Avrupa tarihi mi istersin?
türk
Türk tarihinde kadınlar için saç çok önemlidir
Bir Türk hatunun saçı uzun ve örgülü ise Asena gelir aklımıza
Evli bekar ve dul kalmış Türk kadınları saçlarını toplama şekillerden medeni durumunu belli eder
Ve son olarak Türk hatunlarının saçları tarih boyunca hep uzundur
işi çözmüşsün sen ya gdx
Sağol canım 😂😂😂 nasıl ama güzel demi İlber Ortaylı gibiyim 😎
tabi bana bunu acıkla erkekelr saç uzatıyor kızlar kısaltıyor nedne böyle oldusnkldfc
Bu işin dini kısmı neydi o ahir zaman mıydı dünyanın sonu mu ne geliyor ya erkekler kadın gibi olacak kadınlar erkek gibi işte oda bundan yani
Nihat hatip oğlu gibiyim 😎
cübbeli hoca diyelim
Oda olur fark etmez yolumuzu bulalım yeter 😂😂😂
sgıilzk bugünlük yeter gözüm ağırdı baka baka ya ksye
Tamam knk iyi geceler sana hayırlı işler umarım cevaplarım yeterli olmuştur 😂😂 tatmin ermiştir seni
Bazılarına gitmiyor
artıkk böyle ya
Daha havalı ve rahat
eskiden uzunlar vardı ne olduda öyle oldu bir anda