Sonuçta yapaylığı belli oluyor ve bunu hissedince o kişiye yakıştıramıyosun. Görseller örnek bunlara mesela bence komik duruyor ahhs

Sonuçta yapaylığı belli oluyor ve bunu hissedince o kişiye yakıştıramıyosun. Görseller örnek bunlara mesela bence komik duruyor ahhs

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır komik değil hatta eğer doğru bir şekilde yapıyorsa kullanıyorsa kendine de yakışırsa bence gayet çekici görünüyor
Hayır gayet yakışıyor
Böylesi gari duruyormus evet. Ne o öyle lüle lüle parlak parlak.
Doğal kıvırcıkların hayranıyız. Yapaylığa hayır.
Evet yapaylık belli oluyosa komik oluyo sjjd belli değilse nope.
Yakışıyor. Sanırım senin doğal olarak sahip olduğun görünüme başkasının sahip olmasını istemiyorsun
Başkası sahip olunca saçım mı dökülecek ne mana sjjd
Ayrıca bana göre komik sana göre olmayabilir neden komik bulduğum şeyi yargılıyosunuz sana göre komik değilse sorun ne djjd bana göre komik mesela solda ki öyle çene öyle uzun koca surata perma komik durmuş hiko babaya dönmüş kafası dnjf
Sağda ki tipe sakala zaten hiç gitmemiş.
İlla ki yakışan ları vardır ben yapay duranları komik buluyorum zaten djjf saygılar.
Hayır, demek istediğim insanlar beğenilen özelliklere doğal olarak sahipse yapay yollardan sahip olmaya çalışanlardan hoşlanmıyor genellikle. Sana göre komik olabilir tabii fakat sen bunu dalga unsuru olarak kullanıyorsun. Hiko baba filan. Uzun surat da bir yüz şeklidir, bu komik değil.
Kankam bana göre görselde ki gibi olanlar yapay ve komik sana göre değil, bitti.
İyi ksler ^^
yani iyi gibi, ama doğal kıvırcık olsa çok daha iyi olurdu.
Karrı gibi erkek mi olur. Karrılığa özenen erkekler bizim kara lekemiz.
Fazla yapay
Yine beğendiremedik djjf
Soldaki hiç komik durmuyor
Adamın perma dan çenesi àvarel gibi kalmış o yüzden bana komik geldi sadece.
evet ona biraz benzemiş
Türk erkeklere yakışmıyor 🫢
Telefonda gördüklerin dışında kaç yabancı erkekle oturdun kalktın abla da kıyas yaptın sjdj
Yurtdışında yaşıyorum oğlum
Sanmıyorum ama tamam diyip geçiyorum jdjf
😏
Gerek yok yapmasınlar
soldaki güzel sağdaki kötü
İlk fotodaki bayağı yakışıklı
Olabilir ama saçı burada konumuz ve yüzü uzun baya büyük o yüzden kafa yapısı tuhaf durmuş perma yapınca yüzü saçından daha hacimli duruyo jdjf
Yakışıklı derken saçının da yüzüne ne kadar çok yakıştığını söylemek istemiştim
Dalgalı daha iyi bee
Beğeniyorum
Hayır, çoğu kişide güzel duruyor ve yakışıyorda
Hayır bence
Komik
Gerek yok bence
Tuhaf durmuş