Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar yapınca ne düşünüyorsam aynısını.
Günlük makyaj zaten herkes yapıyor bu daha çok doğal görüncek şekilde kusurlarını kapatma çabası.
İşte göz altı kapatmak, sicilceleri kapatmak, kızların hafif parlatıcılar sürmesi erkeklerin sürme çekmesi. Kaşları çok abartmadan doldurmak vb.
Ama böyle abartı makyajlar bence daha çok bir sanat dalı genelde sosyal medyada görüyoruz ve yetenek ister. Ciddi bir zaman ayırıyorlar ve özgün bir şey yapıyorlar. Sanatın da kızı erkeği yoktur.
Tabii bu makyajlarla sokağa çıktıkları zaman biraz garip oluyor prenses gelinliği veya deniz kızı kostümüyle gezmek gibi bir şey dikkat çekiyor ama herkesin hayatına kimse karışamaz.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen göz makyajı yapan erkekleri itici buluyorum evet sürme yakışıyor hatta rimel süren bazı erkeklere çok yakışıyor kaş boyamayı falan anlarım hadi dudak nemlendirmeyi parlatmayı anlarım ama kontur yapmak, göze far ve eyeliner falan çekilmesi çok aşılmış oluyor itici geliyor.
20 Yorumla
+1 yılAntik Mısır'da erkeklerin gözlerine sürme çekip eleyiner mi elaynır mı ne ondan yaptığı bilinmekte. Yine bu gelenek Arap toplumlarında da vardı. Hadi bunu anlarım ama ruj sürmek nedir? Makyaj yapan erkeğe erkek demem, makyaj yapan erkekler kusura bakmasınlar. :D
612 Yorumla- +1 yıl
Elaynır? 😄😄😄
Kahkaha attım o kelime öyle mi 😄😄 - +1 yıl
Elenor
Elayır
Elaynır
Eleyor
Elenir
Elenmeli :D :D
Tam adını bilmiyorum buna yakın bir şeydi işte :D - +1 yıl
Hayır konustukca batiyorsun, özrün kabahatinden büyük Yılmaz. 😄
Elenmeli nedir yahu 😵😄 - +1 yıl
Eyeliner imiş, özür diliyorum :)
- +1 yıl
Antik Mısır halkından özür dilemelisin.😄👻
- +1 yıl
Hemen gidip II. Ramses'ten özür dilemeliyim ama gitmişken mezarını da soyarım zaten oradan geçen mezarları soyuyormuş diye duydum :D
- +1 yıl
Aa ciddi olamazsın, ne tuhaf bilgi 😄
Bu özürden sonra adaya veda eden isim sen oluyorsun, seni uğurluyoruz.😄
https://youtu.be/3JfiO7jfWjY - +1 yıl
Türk halkını esefle kınıyorum, beni adadan kovdukları için. Sonra bu gençler niye korsan oluyorlar? gençlerimiz neden korsana yöneliyor. Al işte, sebep belli.
- +1 yıl
Geleceğin Türk Jack Sparrow'u sen olacaksın. Sen seçilmiş kaptansin 😄🦋
- +1 yıl
Hayaller Jack Sparrow gerçekler Cüneyt Arkın Malkoçoğlu
- +1 yıl
Jack Sparrow ölmedi ama kalbimizde yaşıyor..😄
- +1 yıl
EİG için teşekkürler kraliçem
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapsınlar
248 Yorumla- +1 yıl
İzin çıktıysa tamam.😄👍
- +1 yıl
Umrumda değil demek istedim 😂
- +1 yıl
Yok yok lütfen önce sizden izin çıksın sonra isteyen yapar.😄
- +1 yıl
İzin veriyorum yapsınlar ama delirtmesinler beni yasaklarım alkolü yasakladığım gibi
- +1 yıl
Ahh seni lanet olası şakacı Jonathaannn ! 🍹
- +1 yıl
Jonathan= hüseyin abi ama göbeklş
- +1 yıl
Gobeksiz Hüseyin abi olmuyor mu 😱😄
- +1 yıl
Göbeği olmayana abi demem ben o atlet alttan sarkacak
- +1 yıl
😂😂 tüm ciddiyetimi bozdun ya, açık açık yazılır mı böyle 😄
- +1 yıl
Canıtın yazdığında kendimi bi an wessex de kilise de hissettim özüne döndürüp kalitemizi hatırlamaya davet ettim xksösosödpsls
- +1 yıl
Bu ne ince bir davet oldu, kültürümüzü-ozumuzu hatirlattiginiz için çok musekkirim.😄👸
- +1 yıl
Mutesekkirim.*😄
- +1 yıl
İsmini duyduğunda hop diye bağırmayan bizden değildir arabanda olacak bir beyzbol sopası uzun şort atlet terlik buram buram kıraç kokuyor
- +1 yıl
Tam senlik değildir umarım bu anlattigin şeyler.😄
- +1 yıl
Müşteri hizmetlerinden gelen çağrıda aloooo diye bağırıp ince sesli narin kadın sesi duyunca buyurun bayannnn diyen bir toplum dksmsoskdd
- +1 yıl
Yaa canım toplumumuz.😄💜
- +1 yıl
Ben kendini kraliyet ailesinin en gözdesi hissedip eşofmanı göbeğine çeken atletlilerdenim kısaca eşine bağlı bir koca derler dksösosks
- +1 yıl
Yaa hahah eşine bagliysan sorun yok, Seren Serengil fan cluba da üye oldun mu tamamdır.😄✋
- +1 yıl
Haluk levent abimiz in bir örgüt açmasını bekliyorum tek bağlılığımız ona
- +1 yıl
Çalışmalarıyla kalbimizi kazandı belli ki yakında sağlam becerecek oda bizi alışkınız
- +1 yıl
Karamsar olmaa 😄 Seren Serengil asiretine bekliyoruz seni de.😄✋
- +1 yıl
Aşiretin logosunda haydar varsa bende varım sksmsosmsosks
- +1 yıl
Kamyon arkası sözlerle vizyonunu yayımlamalı
- +1 yıl
Geleceksen ekleriz.😄✋
- +1 yıl
Ekleyin aşiretinize bahtsızlık ve umutsuzluk dolu görüşlerimle katkılarımı sağlayacağıma arz ederim sksösosmsosls
- +1 yıl
Üyelik sozlesmesini bir ara hallederiz.😄👻
- +1 yıl
Parmak basabiliyor muyuz baş parmağıma mürekkep dokundurmadan imza atamıyorım sksmsoslsodkspsls
- +1 yıl
Yaaa okumadan parmak atiyorsunuz sonra vay efendim biz dolandirildik biz nelere imza atmışiz..😄
- +1 yıl
Okuyunca çok bişey anlıyomuşuz gibi sormamız yok mu peki sksmsosmsosksokds
- +1 yıl
Sözleşmenin maddeleri ne kadar uymasa da o kadar okumuşuz bari atalım imzayı diyen tek milletiz ahahaha
- +1 yıl
Cahilligimizi caktirmamaliyiz.😄😋
- +1 yıl
Bide yeni bir ek getirmemiz yok mu peki yok mu asla yeterli olmuyor okuduklarımız garanti belgesinde yaşadığımız sorunun aynısını aramak gibi
Madde: fiziksel hasar dışında geçerlidir
Ben: ama elimden kaydı ben atmadım maddesini arıyorumdur - +1 yıl
Toplumu bu denli derin gözlemleme sebebin nedir acaba 😄
- +1 yıl
Pandemi online 😂😂
- +1 yıl
Sen de haklısın sevgili KScan.😄🤷
- +1 yıl
Neyse toplum üzerinden primer doz aşımına uğramadan iyi günler diliyorum 👌😂😂
- +1 yıl
İyi günler.😄🦋👸
- +1 yıl
Bu nasıl sohbet ya, koptum harikasınız 🤣👏👏
- +1 yıl
@Hayatgercek 😄🙄😱
- +1 yıl
Deşme yaramı yeni atlattım travmayı ahahahaha
- +1 yıl
Teşekkürler efendim ne kadar göbekli pardon narinsiniz
- +1 yıl
ricalar, yenı xper puanları ile bir beyaz atlet daha alırsınız artık :D
- +1 yıl
1 alana 1 bedava kampanyasını bekliyorum bol atlet huzurlu hayat
- +1 yıl
senden atletlisi daha dünyaya gelmedi. :D
- +1 yıl
Tek rakibim kunduralı atletçiler
- +1 yıl
Son atlet bükücü
- +1 yıl
haha :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
85Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. herkesin kendi hayatı ama aşırı itici bence..
90 YorumlaTranseksüel ya da gayler makyaj yaparak fenomen olanlar var, sosyal ağlardan. Bazı genç kesim bu ve bu gibi insanlara özenenler , makyaj yaparak fenomen olmak ve göz önüne çıkmak adına yapanlar var. Cinsel yönelimi gerçek olanları garip bulmuyorum ama özenti olanlara uzaylı misali bakıyorum.
20 Yorumla
+1 yılResimdeki kesin dibini dövdürüyordur.
Erkek adam makyaj yapmaz.
En fazla sakalını keser. Bende zaten ormancıya döndüm
Hanım sakalları kes diyor ama üşeniyorum. Uzadı gitti. Kessem bir haftaya zaten yine aynı oluyor.
Naapcem bilmiyorum?10 Yorumla
+1 yılBen olsam Kscanların ne düşündüğünü bunun gibi sorulan bin küsür sorudan cevaplara bakardım. Ben kimsenin dış görünüşüyle de ilgilenmiyorum. Yapsın yapmasın bana ne ki?
10 YorumlaGüzel değil yani, bir erkeğin bunu istemesi de aşırı saçma, kadınca eğilimlerin varsa abi sakalını da kes ne bilim saçını da uzat o zaman makyajın tuhaf durmaz. Ama işte hem sakal hem makyaj daha da tuhaf duruyor. Bir de bunu kadınsı bi şeyden dolayı yapmadığını söyleyenler var bu da ayrı saçma bi şey
10 YorumlaÇok saçma bence erkek misin kadın mısın belli değil makyaj yap bişey demiyorum ama one biçim makyaj top herif seni mal nefret ediyorum ya onlardan hastalıklı olanlara lafım yok fakat bunu sosyal medyada beğeni kazanmak için ve kızlığı özenen mallar için diyorum
10 Yorumla
+1 yılMakyajı sadece bu adama yakıştırıyorum

Bu adama bayılıyorum Jamess🥺 
... 
💙 16 Yorumla- +1 yıl
bu adamı pek sevmiyorum. Tekin biri değil gibi geliyor bana
- +1 yıl
Bunlar ne beee , göz zevkimi bozdular
- +1 yıl
@Ümitsixzzzz adamın youtube da 25 milyon abonesi var jahwksk
- +1 yıl
@nyanya1384 bilmiyorum nedense videoları eğlenceli geliyor bana ama haklısın en son bi olaya karışmıştı
- +1 yıl
Ya böylelerinin zaten çok abonesi olur çünkü boşlar. Bir İlber hocanın bir Canan hocanın o kadar takipçisi yok mesela
- +1 yıl
evet o yüzden akwkke ben robert welsh hayranıyım bu konuda. tavrı duruşu. 👌
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işin içinde olup o kişileri yakından tanıyınca garip gelmemeye başladı. Adamlar resmen sanatçı. Gerçekten makyajı sanat olarak yapıyorlar. Meslekten, hobiden öte bir şey bu.
Çoğu kişi cinsel yönelimlerinden dolayı onları sevmez, herkes bir değil elbette, ama öyle bile olsa bu onların özeli. Saygı duyuyorum. Şahsen bu konuyla hiç ilgilenmeden sadece yeteneğe odaklanıyorum ve tebrik ediyorum 👏20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya farkettiyseniz bir zamanlar (gerçi hala devam ediyor) devamlı kadınların makyajına dar pantolonuna taytına laf eden erkekler şimdi tayt gibi pantolonlar giyip makyaj yapıyorlar. şaka gibi ya. sosyal medyada cilt ve kaş göz makyajı yapan hetero erkek gördüm ya. inanılır gibi değil.
artık biz bol kıyafetlere pantolonlara geçtik erkekler dar giyinmeye başladı. her şey tersine işliyor. yakında askerlik kızlara da çıkarsa şaşırmayın20 Yorumla
+1 yılEvet geliyor. Cinsiyet çatışması yaşıyorsa olması gerekeni yapar, yeni bir kimliğe bürünür. Makyaj yapan erkekler küçük çocukların psikolojisini de olumsuz yönde etkiler.
50 YorumlaYok artık ya arkadaş bunun bir eteği eksik , birde şey lazım ped , iki tane portakal erkekliği yerlere sermeyin ya.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ne yaptım şimdi anlamadım , sakin olun az
- +1 yıl
Bu onların sorunu, benim değil.🤷
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/em_n0OzujFcBana garip geliyorlar ama videoda da bahsedildiği üzere o tarz erkekler için fırsatı değerlendirecek kişiler varmış 😁 bence dikkatli olsunlar 😁
10 Yorumla
+1 yılİnsanların cinsel yönelimleri kendilerini ilgilendirir ve kesinlikle saygı duyuyorum. Herkes dört duvar arasında ne yaşamak istiyorsa yaşayabilir banane. Fakat ben çok feminen görüntüden hoşlanmıyorum maalesef bana biraz fazla geliyor.
20 Yorumlatabikide delikanlı adam hiç makyaj yaparmı sende yani :D
22 Yorumla- +1 yıl
Allah beni napmasin yani.
Bu kişinin tercih meselesi. Kendisinin özel hayatı istediğini yapabilir. Saygım da var elbette, gidip de yüzüne kötü şeyler söylemem asla fakat yine de hoş bulmuyorum.
30 Yorumla
+1 yılbu bir tercih tabikide onların hayatı kimse karışamaz linć yemiyim ama beni aşırı rahatsız ediyor bir de seslerini inceltmeleri yok mu cidden ne diyim
38 Yorumla- +1 yıl
@Aphell123 yav cidden Allah seni erkek yaratmış ćok meraklıysan git ameliyat yaptır çok sinirlerimi bozuyorlar
- +1 yıl
@Aphell123 şu an seninle 18 saat bu konuyu eleştirebilirim eoebdkbskdns
- +1 yıl
@Aphell123 bide sakallarıda var Allahım yarabbim bi adam ol awk adam
+1 yılGenelde makyaj yapan erkek gaydır algısı va r ancak bu tamamen doğru değil kişiden kişiye değişir ve erkeğe makyaj yakışmaz doğal hali ille güzel olduğu için kadınlar ise ihtiyac duyuyor makyaj olmadı mı çirkinleşiyorlar
10 YorumlaTabii ki öncelikle banane kim ne istiyorsa nasıl istiyorsa yapsın 😂 Ama baby face bazı beylere inanılmaz yakıştırıyorum onların ciltlerinin nem oranı daha güzelmiş ve bb ya da fondöten ne sürerlerse sürsünler pürüzsuz duruyormuş gibime geliyor 😂
10 Yorumla___________ "Makyaj yapan erkekler" Mi?
Onun ERKEK olduğunu nerden ve nasıl anladın?
Sen ARMUTa bakıp bu ELMAlar nasıl diye soruyormusun?
____________ O erkek değil = 1 TRAVESTi.. görünen köy klavuz istemez.10 YorumlaKüçük bir çocukken merak ettiğim den ruj falan sürmüştüm sonra annem dayak atmıştı bana 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Sonra devamı gelmedi mi? 😄
- +1 yıl
Usenmesen gelecek gibi bir tavrin var da neyse sustum.😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekliğin de içine etmeseler ayıp olur zaten... Garip, absürt, iğrenç, ne dersen de bunlar için eksik kalır 😏👎
40 Yorumla
+1 yılMakyaj yapana erkek demiyorum ben. O sebeple sorun yok. Keyifli günler..
53 Yorumla- +1 yıl
Kapak sesini duydum
- +1 yıl
🤘🤘
- +1 yıl
Topun biri eksilemiş
+1 yılherkesin kendi hayatı kendi düşüncesi bize saygı duymak düşer elbet ama fikrimi sorarsan makyajın daha feminen gösterdiğini ve kadınsı bi olay olduğunu düşünüyorum bu yüzden hoşuma gitmiyor erkeklerin yapması ama dediğim gibi yapana da saygı duyarım fakat hoşlanmam...
10 Yorumla
+1 yılNetflixteki lbgt ilişkilerinin her dizide ısrarla benimsetilmeye çalışılmasından sonra artık garip gelmiyor.
20 Yorumla
+1 yılMeslek olarak yapanlar çok fazla ve meslek olarak yapmaları çok güzel bir şey bence erkek makyözler daha iyi makyaj yapıyor :)
20 YorumlaAllah akil fikir versin bunlar evlenip evlerine bakicak he coluk cocuga karisicak onlar adina cok uzuluyorum adam gibi adam olmayi hic bir olamiycaklar...
26 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adam olmak nasıl sizce peki?
- +1 yıl
Olay benim yanımda nasıl birini istedigim değil.😄
Siz adamliktan bahsettiniz ben de size göre tanimini sordum hepsi bu beyefendi.😄 - +1 yıl
Adamlik nedir biliyonmu boyle soytari gibi suslenip makyaj yapmak degil bi sorumluluk almak ailesini sevdiklerini koruyup kollamak zibidi gibi degil efendi gibi gezmek yerine gore konusmak agir basli olmak boyanip makyaj yapip kari gibi gezmrk degil adam gibi adam olmak zordur herkezin harci degil yani
- +1 yıl
"karı gibi gezmek" benzetmesinden sonra koptum..
+1 yılSadece makyaj değil bakımlı erkekler de bana garip geliyor. Sanki karşımda trans biri var gibi hissediyorum
20 Yorumla
+1 yılIlgi alanim disinda.. cinsiyetsizlestirmeyi de sevmiyorum
30 Yorumla
+1 yılHe görüşe saygı duyan biriyimdir ama bazı kesim abartıyor kimse kerimcandurmaz olamaz sanırım adam doğal haliyle bile ezer geçer hepsini
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı ama çok itici bence bide o kulaklarını öyle nasıl deldiriyolar tey allahım yarabbim ya 🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılDöve döve döveee varya bunları linç edesim gelir.
Normalde insan dövmeyi hiç sevmem karşıyım da ama bunlar tepe attırıyor10 Yorumla
+1 yılYani bana da garip geliyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kendi fikri, kendi kararı, kendi fantezisi. Herkes özgür.
10 Yorumla
+1 yılgelmiyor. makyaj tiyoları aldığım. erkek makyaj uzmanı var yt üzerinde. ama fotoğraftaki erkegin makyajını beğenmedim orası ayrı jwjsj.
10 Yorumla
+1 yılGeliyor, hayatımda olmalarını istemem. O kadar garip gelmekte.
20 Yorumla
+1 yılHayır, gelmiyor. Hatta daha tatlı gibi ve saygı duyulması lazım.
20 Yorumla
Küçük kusurkarı örtmek için kapatıcı kullanabilir ama fardı rimeldi rujdu vs bacımdır o benim. Bence erkek gibi hissetmiyodur30 Yorumla
+1 yılYalnız eyeliner çok iyi durmuyor mu benden güzel yapmış
20 YorumlaHerkesin kendi kararıdır. İtici geliyor erkeğin maskülen yapısını bozacak her şey.
20 YorumlaGözüm alışkın olmadığı için garip geliyor doğal olarak. İsteyen yapsın, yadırgasam da yargılamam. 😄
20 Yorumla
+1 yılMakyaj yapan erkek mi? Erkek değildir o iyi bak 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBence yakışmıyor ama herkesin kendi hayatı istediklerini yapabilirler. yargılamamak gerekiyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkerklerden güzeldir, bu sebeple ezik hisseden erkekler kadınları taklit ediyor :)
10 Yorumla Makyaj yapana erkek denmez , erkek makyaj yapmaz, erkek görünümlü i. neler makyaj yapar.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Erkeğin doğasını bozuyor, net şekilde itici buluyorum.
10 YorumlaHem erkekler hem kızlar makyaj yapanların hepsi garip bence
10 YorumlaBiri var Allah'ım bu kadar mi tatlı olur biri o yüzden yakışana yakışıyor
113 Yorumla- +1 yıl
Sana düşmez mi öylesi. 3 lü grup yapıp top top hem sana hem kendine anal yapacak sevgili bulsa.
... bundan ne bekletin var salakkkkkşehyyy - +1 yıl
Yakışır sana sakallı makyajlı bir herif
- +1 yıl
Onun ben kendisini değilde avradını varyaaaaa anladın iste 😂😂😂
- +1 yıl
Evet fakir fukara tipsiz işsiz güçsüz gtsüz insanlarla diyalog kurduğum için tüküreyim adamlığıma adam değilim sende haklısın.
- +1 yıl
19 yaşındasın ve 28 gösteriyorsun şu tribünü bırak bari Allahını severim senin yahuu. 😂
Hadi işine bakıver cicim - +1 yıl
Sana ulaşmak mı uhahahahhahaha
fotonu Allahını seversen Bülent ersoyun yanına koy da çoook dikkatlice aradaki farklara bakıver.
Ya kısım senden milyon kız var neyinize ulaşacam. Neden böyle Bi beklenti içindesin ki?
Ha evet Bende çoook cirkinim erkeğe cirkinlik yakışırrrrrrr boş boş övülmem ben ve ben ağır abiyim cirkinliğimi ne gizlicem senden.
Sanki sen yokken fotom mu vardı allahın akıllısı 😅😅 - +1 yıl
Okuma zaten bu gibi toplara olan ilgin anlaşılmıştır. Şüphe ederim ki sende 🏀topsun🏀 😂
Lan kimin ne yaptığı size ne? Gayet de güzel oluyor bazıları bu arada. Hoşuna gitmeyen bakmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇok itici geliyor, beğenmiyorum. Açıkçası erkek mi şimdi bu diyorum yani.
10 Yorumla
+1 yılArtık şaşıracak bir şey kalmadı bu mkdumun dünyasında :D
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Itici bulmakla birlikte banane deyip gecenlerdenim ben.
Sakal ve ruj. Muhtesem ikili...10 Yorumla
+1 yılGarip geliyor tabii ki. Makyaj yapan erkek mi olur?
10 Yorumla
+1 yılTabikide garip geliyor ama yalan yok kızlardan daha çok yakışıyor makyaj😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılDaha karı gibi daracık pantolon giyen erkeklere alışamadım bu çok ağır gelir mk
10 Yorumla
+1 yılBencede gelir kırmızı ruj süren bir erkek görsem gülerim ve hemde çok garip gelir
10 Yorumla
+1 yılKıçıma kaş göz çizsem daha yakışıklı olurdu la bu tip ne aga
10 Yorumla
+1 yılgelmiyo gayet normal koreli erkekleri mükemel yapıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır garipsemiyorum çünkü herkes özgürce istediğini yapabilir.
10 YorumlaZararları olmadığı sürece her insan istediğini yapsın garip olarak görmüyorum bunuda.
10 YorumlaMumkunse yapmasinlar ya cidden erkege kas almakta dahil yakistirmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılYapabilirler bu cinsiyet meselesi değil sadece yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı için tuhaf geliyor
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem