Saç Bakım Banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçlarımı tam kurutmuyorum bir şey olur mu 😀 yoksa tamamen kurutmalı mıyım? Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar sinüzit olur muyum bakın bu çok önemli benim için çok baş ağrıtıyormuş napayım şimdi Banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben kurutuyorum cünkü saclarm uzun oldugu icin hemen kurumuyor 1 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arkadaşa bildirim gitmesin diye yazmadım ordan. Sinüzitin çaresi var mı bilmem ama o ağrıyı çekmeye değmez düzenli kurut derim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çaresi bulunur elbet 😀 kurutmaya üşeniyorum 😀😀 napıcam 😀 Yorumla
Sevdadk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kurutmalısın internetten yaz onun hastalığı vardı ama ismini unuttum 1 12 Yorumla Soran +1 yıl şizofren mi acaba 😀😀 Yorumla Sevdadk +1 yıl Hiçç bilmiyorum vallaha 😊 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 bence öyle ya çünkü genelde kurutmuyorum geçen gün psikoloğum söyledi şizofren başlangıcım varmış 😀😀 bir de o gün saçlarımı kurutmamıştım tesadüf olamaz ya Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Sinüzit o hastalığın adı kurutmanı tavsiye ederim. İlerde şiddetli baş ağrıları ile çırpınırsın Yorumla Sevdadk +1 yıl Sinüziti biliyorum ama başka bişeydi benim dediğim Yorumla Soran +1 yıl @_ÇikiÇüküBabA_ ben biraz kaşınıyorum herhalde 😀😀 başım ağrıyor zaten 😀😀 sağ ol hemen gidip kuruturum şimdi 😀😀 Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl O zaman astım olabilir Yorumla Soran +1 yıl ya bence de sinüzit değildir bu sizofrenidir kesin 😀😀 ama yine de dinleyeyim korktum basım ağrımasın 😀😀😀 Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Şaka değil dediğim çok şiddetli baş ağrısı çekersin ilerde kurutmak faydalı olan. Sende sağ ol Yorumla Soran +1 yıl @_ÇikiÇüküBabA_ düzelmez mi ilaçla falan 😀😀😀 Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Çok sıkıntısını çekersin bunun psikolojik olarak bile Yorumla Soran +1 yıl @_ÇikiÇüküBabA_ tamam teşekkür edeirm Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Vallahi kardeş, kafana göre. 1 23 Yorumla Soran +1 yıl kafama göre yaptığımda hiçbir iş düzgün olmuyor ya 😀😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Olmasın. Kafana göre yaptığın için pişman olmazsın en azından. Şarap mı bira mı? Yorumla Soran +1 yıl muzlu puding 😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl O alkol değil ki Yorumla Soran +1 yıl sağ ol ya aydınlattın 😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl :D Neyse ben şaraba geçiyorum. İyi akşamlar. Yorumla Soran +1 yıl senin kafa zaten güzel 😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Yok be daha değil :D Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 anladım Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Niye öyle diyosun? Alındım, gücendim... Yorumla Soran +1 yıl tamam sakin ol 😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Sakin olamam ağlıyorum 6 dakikadır :( Yorumla Soran +1 yıl niye ağlıyorsun Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Bana söylediklerin yüzünden :( Yorumla Soran +1 yıl daha bir şey söylemedim ki çok alıngansın sen 😀😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Ben içerken öyle oluyorum Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 iyi öyleyse benlik bi durum yok Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Evet sen niye burdasın ki zaten Yorumla Soran +1 yıl burası benim mekanım 😀😀 asıl sen niye buradasın? 🤨🤨🤨😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Hee bilmiyorum ki... Gidiyim o zaman ben? Yorumla Soran +1 yıl zahmet olmazsa 😀😀 Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Ee olacak biraz ama neyse artık.. Hoşçakal. Yorumla Soran +1 yıl olmaz olmaz hadi sağdan sağdan 😀😀 hoşça kal 😀 Yorumla
IKAFAMAGÖREI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır hep ıslak kalmasını sağla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de 😀😀 hep ıslak olması daha guzel çok çekici duruyor hem Yorumla
caglaaa000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bende kurutmam bornozla dolaşırım bı kaç saat gdhs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 rahat oluyor hem ıslak saç daha çekici 😀😀😀 Yorumla caglaaa000 +1 yıl Kesinlikleee Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben hic kurutmam 1 4 Yorumla Soran +1 yıl kız kurut cıldırdın mı sen 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl sağlığın tehlikede huzursuz günler seni bekliyoooo 😀😀 Yorumla TAPASYA_ +1 yıl 😈 Yorumla Soran +1 yıl ehehe 😀😀 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evettt 1 7 Yorumla Soran +1 yıl niye ki 😀 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Üşütürsün Yorumla Soran +1 yıl kesin bilgi mi bak öylyse bundan sonra hep kurutucam 😀 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Yaa dalga geçmee Yorumla Soran +1 yıl yok dalga denizde olur ne dalgası 😀😀 öyle ciddi ciddi soruyorum ben 😀 ama yanlış anlaşıldım sanırım 😀😀😀 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl 😞😞 Yorumla Soran +1 yıl ağzının kenarları yer çekimine yenik düşmüş 😀😀😀 nasıl başardın bunu 😀😀😀 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl cok onemlı bır detay degıl bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 galiba öyle Yorumla AkrepDunyası +1 yıl banyoda yapılacak daha cok detay var Yorumla Soran +1 yıl ya yürü git allah aşkına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kurutuyorum cünkü saclarm uzun oldugu icin hemen kurumuyor
Arkadaşa bildirim gitmesin diye yazmadım ordan. Sinüzitin çaresi var mı bilmem ama o ağrıyı çekmeye değmez düzenli kurut derim
çaresi bulunur elbet 😀 kurutmaya üşeniyorum 😀😀 napıcam 😀
Kurutmalısın internetten yaz onun hastalığı vardı ama ismini unuttum
şizofren mi acaba 😀😀
Hiçç bilmiyorum vallaha 😊
😀😀 bence öyle ya çünkü genelde kurutmuyorum geçen gün psikoloğum söyledi şizofren başlangıcım varmış 😀😀 bir de o gün saçlarımı kurutmamıştım tesadüf olamaz ya
Sinüzit o hastalığın adı kurutmanı tavsiye ederim. İlerde şiddetli baş ağrıları ile çırpınırsın
Sinüziti biliyorum ama başka bişeydi benim dediğim
@_ÇikiÇüküBabA_ ben biraz kaşınıyorum herhalde 😀😀 başım ağrıyor zaten 😀😀 sağ ol hemen gidip kuruturum şimdi 😀😀
O zaman astım olabilir
ya bence de sinüzit değildir bu sizofrenidir kesin 😀😀 ama yine de dinleyeyim korktum basım ağrımasın 😀😀😀
Şaka değil dediğim çok şiddetli baş ağrısı çekersin ilerde kurutmak faydalı olan. Sende sağ ol
@_ÇikiÇüküBabA_ düzelmez mi ilaçla falan 😀😀😀
Çok sıkıntısını çekersin bunun psikolojik olarak bile
@_ÇikiÇüküBabA_ tamam teşekkür edeirm
Vallahi kardeş, kafana göre.
kafama göre yaptığımda hiçbir iş düzgün olmuyor ya 😀😀😀
Olmasın. Kafana göre yaptığın için pişman olmazsın en azından. Şarap mı bira mı?
muzlu puding 😀
O alkol değil ki
sağ ol ya aydınlattın 😀😀
:D Neyse ben şaraba geçiyorum. İyi akşamlar.
senin kafa zaten güzel 😀😀
Yok be daha değil :D
😀😀 anladım
Niye öyle diyosun? Alındım, gücendim...
tamam sakin ol 😀
Sakin olamam ağlıyorum 6 dakikadır :(
niye ağlıyorsun
Bana söylediklerin yüzünden :(
daha bir şey söylemedim ki çok alıngansın sen 😀😀😀
Ben içerken öyle oluyorum
😀😀 iyi öyleyse benlik bi durum yok
Evet sen niye burdasın ki zaten
burası benim mekanım 😀😀 asıl sen niye buradasın? 🤨🤨🤨😀😀
Hee bilmiyorum ki... Gidiyim o zaman ben?
zahmet olmazsa 😀😀
Ee olacak biraz ama neyse artık.. Hoşçakal.
olmaz olmaz hadi sağdan sağdan 😀😀 hoşça kal 😀
Hayır hep ıslak kalmasını sağla
bence de 😀😀 hep ıslak olması daha guzel çok çekici duruyor hem
Bende kurutmam bornozla dolaşırım bı kaç saat gdhs
😀😀 rahat oluyor hem ıslak saç daha çekici 😀😀😀
Kesinlikleee
Ben hic kurutmam
kız kurut cıldırdın mı sen 😀😀😀
sağlığın tehlikede huzursuz günler seni bekliyoooo 😀😀
😈
ehehe 😀😀
Evettt
niye ki 😀
Üşütürsün
kesin bilgi mi bak öylyse bundan sonra hep kurutucam 😀
Yaa dalga geçmee
yok dalga denizde olur ne dalgası 😀😀 öyle ciddi ciddi soruyorum ben 😀 ama yanlış anlaşıldım sanırım 😀😀😀
😞😞
ağzının kenarları yer çekimine yenik düşmüş 😀😀😀 nasıl başardın bunu 😀😀😀
cok onemlı bır detay degıl bence
😀😀 galiba öyle
banyoda yapılacak daha cok detay var
ya yürü git allah aşkına