Saç Bakım Zeytinyağı saçta ne kadar kalmalı? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zeytinyağı saça iyi geliyor mu?Zeytinyağı saçta ne kadar kalmalı? Zeytinyağı saçta ne kadar kalmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. bir kaç saat yereli olur 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hmm
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet harika oluyor. 4-5 saat yumurtayla birlikte saçında beklet ve sonra durula. Yumuşacık parıl parıl oluyor. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Denerim Yorumla
josefmartin35 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Temizliği kolay olup, saçı kokutmayacak kadar. Bir diğer tabirle Bitlendirmeyecek kadar 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Tamamdır Yorumla
eftghjjj Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl 1 2 saat iyi anca emer saç 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet olabilir galiba Yorumla eftghjjj +1 yıl Ben uzun süre tutmustum pamuk gibi oldu tarak akıyordu sacimda cok saglikli sac için Yorumla
DarkBlack22 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl 1 saat kadar yeterli olur bence 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bence de Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bence 30 dk falan cok kalmamali bence 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Doğru evet:) Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Yarım saat kafi 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olabilir Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Hıc surmedım kanks 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Dene bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bir kaç saat yereli olur
Hmm
Evet harika oluyor. 4-5 saat yumurtayla birlikte saçında beklet ve sonra durula. Yumuşacık parıl parıl oluyor.
Denerim
Temizliği kolay olup, saçı kokutmayacak kadar. Bir diğer tabirle Bitlendirmeyecek kadar
Tamamdır
1 2 saat iyi anca emer saç
Evet olabilir galiba
Ben uzun süre tutmustum pamuk gibi oldu tarak akıyordu sacimda cok saglikli sac için
1 saat kadar yeterli olur bence
Bence de
Bence 30 dk falan cok kalmamali bence
Doğru evet:)
Yarım saat yeter galiba
Olabilir
Yarım saat kafi
Olabilir
Hıc surmedım kanks
Dene bence