Saç Bakım Yaz mevsiminde saçlarını salabilenler her şeyin üstesinden gelir mi? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yaz mevsiminde saçlarını salabilenler her şeyin üstesinden gelir mi? Siz saçlarınızı salabiliyor musunuz? Yaz mevsiminde saçlarını salabilenler her şeyin üstesinden gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet gelebilir 0 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçlarım kısa benim için sorun teşkil etmiyor salarım saçlarımı püfür püfür😄 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kerastase discipline sprey sıkıyorum yoksa berbat oluyor güneşte 0 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Bence gelir, o sıcağa rağmen saçlar salık dayanabiliyorsa, herşeyi halleder iki gözümün çiçekleri🌸 0 0 Yorumla
Wurstriaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben yaz kış açık kullanıyorum toplamayı hiç sevmem 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Saç Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Saçları salmak nedir 0 2 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl Toplamak ve salık bırakmak? :D Yorumla Gök-mavi +1 yıl Haa 🤷♂️ Salık bırakın o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet gelebilir
Saçlarım kısa benim için sorun teşkil etmiyor salarım saçlarımı püfür püfür😄
Kerastase discipline sprey sıkıyorum yoksa berbat oluyor güneşte
Bence gelir, o sıcağa rağmen saçlar salık dayanabiliyorsa, herşeyi halleder iki gözümün çiçekleri🌸
Salıyorum
Ben yaz kış açık kullanıyorum toplamayı hiç sevmem
Evet gelir
Saçları salmak nedir
Toplamak ve salık bırakmak? :D
Haa 🤷♂️
Salık bırakın o zaman