Saç Bakım Kıvırcık saç mı daha çekici yoksa düz saç mı? FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarım dümdüz çok sıkıldım. Su dalgası yaptıracağım sanırım. Kıvırcık saç mı daha çekici yoksa düz saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kıvırcık saçlar 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Siyahta ve Kızılda düz ancak diğer renklerde kıvırcık 1 3 Yorumla FunnySunny +1 yıl Kumral saçlıyım kesin yaptıracağım ya Xenopeltisx +1 yıl Kumralda kıvırcık çok hoş duruyor kesinlikle yaptie 👍🏻 FunnySunny +1 yıl Teşekkür ederim 🧚🏻♀️
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hafif dalgalı daha çekici ama ben düzü daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düz saç. Dalgalı saçı da severim fakat kıvırcık saçı herkese yakıştırmam. 1 0 Yorumla
Detmolder22 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl insan olmak önemli. kivircik düz bunlar muhatabim degil. 1 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl yeni modelemi geçiş yapıcaksında fikir alıyorsun? 1 2 Yorumla FunnySunny +1 yıl Yes Yorumla istanbluEser +1 yıl you have to choise a curly hair ıf u gonna going to at holiday bcoz that ll look so seksi under summer wearing.. but u gonna choise other thing. yüzün tatlıysa seçime gerek yok bebeksi :) Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kıvırcık olduğum için düz saç daha çekici diyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Kısa olsun da fark ederse kahrolayım 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Bana Kıvırcık saç daha etkileyici geliyor. 1 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kesinlikle düz saç daha çekici bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıvırcık saç 2 1 Yorumla sicakboy +1 yıl Özel zamanlarda düz kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kıvırcık saçlar
Siyahta ve Kızılda düz ancak diğer renklerde kıvırcık
Kumral saçlıyım kesin yaptıracağım ya
Kumralda kıvırcık çok hoş duruyor kesinlikle yaptie 👍🏻
Teşekkür ederim 🧚🏻♀️
Hafif dalgalı daha çekici ama ben düzü daha çok seviyorum.
Düz saç. Dalgalı saçı da severim fakat kıvırcık saçı herkese yakıştırmam.
insan olmak önemli. kivircik düz bunlar muhatabim degil.
yeni modelemi geçiş yapıcaksında fikir alıyorsun?
Yes
you have to choise a curly hair ıf u gonna going to at holiday bcoz that ll look so seksi under summer wearing.. but u gonna choise other thing. yüzün tatlıysa seçime gerek yok bebeksi :)
Kıvırcık olduğum için düz saç daha çekici diyorum
Dalgalı saç diiyorum 🧚♀️
Kısa olsun da fark ederse kahrolayım
Bana Kıvırcık saç daha etkileyici geliyor.
Kesinlikle düz saç daha çekici bence
Dalgalı veya kıvırcık
Düz saç çoğu kişiye göre.
düz ve uzun saçlar her zaman çekicidir
Nefes alsin yakıştırma işi bizde :))
Saçların gayet güzel.
Kıvırcık marul severiz djdkdk
Hatunun seksiliğine bağlı
Kıvırcık hastasıyım
Kıvırcık
Kıvırcık
Kıvırcık ve dalgalı.