Saç Bakım Annem bakımsız diye saçımı kesti, çok mutsuzum. Sizce uzun saç mı, kısa saç mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annem saçımi kesti çok mutsuzum uzun saçmı kısa saç mı? Resim neden ekleyemiyorum Güncellemeler+1 yıl Resim nasil ekleniyor bilen var mı Güncellemeler+1 yıl KS soruyor nasil resim ekleniyor Annem bakımsız diye saçımı kesti, çok mutsuzum. Sizce uzun saç mı, kısa saç mı? Cevapla Resim Soruları Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Tabiki kısa saç her zaman daha iyi. Bana göre öyle en azından. Kesilmeden önce nasıldı boyu, şu an nasıl? 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne güzel iste kısa ve hafif 1 1 Yorumla huangtzin +1 yıl Senin saçlar uzun mu hala Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Uzun saç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki uzun bakımsiz sacmi kisa bakimli yumusak parlak sacmi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakayımm 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resim yükle. com a yükle resmi linkini burada paylaş Yorumla Soran +1 yıl Yüklenmiyor denedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnstadan at bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bitlendi mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir aşirı bakimsizdi kütük gibi ve cok dokulup incelmisti simdi daha saglikli uzayip parlak gür olur dedi ama bu kadar kisa olmasina gerek yoktu resim aticaktim atamadim xper puanimda yetiyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabiki kısa saç her zaman daha iyi. Bana göre öyle en azından. Kesilmeden önce nasıldı boyu, şu an nasıl?
Ne güzel iste kısa ve hafif
Senin saçlar uzun mu hala
Uzun saç
Peki uzun bakımsiz sacmi kisa bakimli yumusak parlak sacmi
Kısa saç tabi ki omuz üstü saçlar çok iyi
Bakayımm
Resim yükle. com a yükle resmi linkini burada paylaş
Yüklenmiyor denedim
İnstadan at bakalım
Bitlendi mi
Hayir aşirı bakimsizdi kütük gibi ve cok dokulup incelmisti simdi daha saglikli uzayip parlak gür olur dedi ama bu kadar kisa olmasina gerek yoktu resim aticaktim atamadim xper puanimda yetiyordu