Elidor'un bu ve 1 Dakika kremi çok güzel değil mi ya *-*

Elidor'un bu ve 1 Dakika kremi çok güzel değil mi ya *-*

Selam gadası 🙃
Elidor markasını yıllardır tercih eden çok insan vardır. Adından her zaman söz ettirmeyi başaran bir marka olduğunu unutmamak gerekiyor. Şahsen benim deneme şansım olmadı. Erkekle kadının saçları farklı derler. Ama bu tür bakım ürünlerini denemek bizler içinde iyi olurdu.
Selamlar💞
Saçlarımı hem koruyacak hem bakım yapacak hem de yaptığım işlemleri kolaylaştıracak bir ürün bulabilmek benim için uzun zamandır imkansız gibi bir şeydi. Taaa ki Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem ile tanışana kadar. 🤩 "Tüm bunları tek bir krem mi yapıyor?" demeyin ve sadece anlatacaklarımı dinleyin. Hazırsanız başlıyorum. 🎉

Elidor 7'si Bir Arada Saç Kremi'nin adından anlayacağınız üzere 7 farklı harika özelliği var. Saçlarınızı hem güçlendiriyor hem de gerçek parlaklığına kavuşturuyor. Aynı zamanda saçlarınızın yumuşacık olmasını sağlarken elektriklenmesini de önlüyor. Ayrıca saçlarınıza kolay şekil vermenize yardımcı olurken yüksek ısıya karşı koruyor ve en önemlisi 48 saat kalıcı kokusuyla da saçlarınızın uzun süre muhteşem kokmasını sağlıyor. 🤩 Anlayacağınız Elidor 7'si Bir Arada Saç Kremi'nin özellikleri saymakla bitmiyor. Bir saç kreminde arayacağımız tüm özellikler Elidor 7'si Bir Arada Saç Kremi'nde birleşmiş. 😍

Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem'i dilerseniz duştan sonra nemli saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda uygulayacağınız işlem öncesinde de saçlarınızı korumak amacıyla kullanabilirsiniz. Farklı özellikleri olduğu gibi kullanımı da size kalmış. Ama ben duştan sonra nemli saçlarıma uygulamayı daha çok tercih ediyorum.🌸

Bildiğiniz gibi saç kremleri durulanan ve durulanmayanlar olarak 2'ye ayrılıyor. Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem ise durulanmayan saç kremleri grubunun arasında. 🤩

Uzun süredir Elidor 7'si Bir Arada Krem kullanan biri olarak ilk yorumu ben yapayım, bu krem uzun zamandır kullandığım en güzel krem. Ayrıca elimin bu kremi denediğimden beri başka bir saç kremine gitmediğini de itiraf edebilirim. Elidor 7'si bir arada saç kremi kullanıcı yorumlarını incelediğimde ise deneyen birçok kişinin benimle aynı fikirde olduğunu gördüm.
Eğer siz de bu tarz çok yönlü bir krem arayışı içindeyseniz Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem'i kesinlikle denemelisiniz.💞
Cevap
3Cevap
Denedm sacları yumuşak ve parlak yapıyor
henüz deneme şansım olmadı ama güzeldir eminim
Alırken tereddüt ederek aldığım aylardır kullandığım bakım kremi vaat edikleri herseyi karşılıyor çok güzel bir ürün 💓💚💛
Evet denedim ve begendim artık favori ürünüm diyebilirim 😂
Elidor kepek yaptı bende ve arkadaslarimdada aynı durum
Erkekler kullanabiliyor mu
Tabi ki.
Nasıl sonuç veriyor
Bencede çok güzel hem vakit almıyor hem etkisi mükemmel
Çok sevdiğim bir ürünü, kullanıyorum.
Denemedim, bu gibi şeyler bana pek doğru gelmiyor
denemedim
Denedim ve beğendim de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?