Erkek dediğin saç uzatır mı? Uzatmalı mı?
Evet isterse uzatmalı uzun saçın yakıştığı bir çok erkek var
Evet isterse uzatmalı uzun saçın yakıştığı bir çok erkek var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğim ve yıllardır uzun saç kullanıyorum.
Çevremdende şimdiye dek en ufak bir olumsuz bir şey duymadım saçlarım hakkında aksine yakıştığını söylerler hatta ne kullandığımı nasıl baktığımı falan sorarlar.
Her neyse uzun saçların cinsiyeti yoktur ve kendine yakıştıran uzatır, bakımını da yapar ve bu onun karakterine ya da eğilimlerine işaret etmez.
Erkek adam derken aslında kadınlara da cinsiyetçilik yapılıyor farkında olunmadan. Uzun saçlara sahip olmak kötü bir şey mi? Neden erkek adam saç uzatmasın?
Böyle garip detaylara neden takılıyorsunuz anlamadım. Hadi bir saçmalıkta ben yapayım. Mesela kızlar da pantolon giymesin!!! Olur mu? Olmaz saçmalık değilmi 😅 o halde bırakında kim kendini nasıl rahat hissediyor mutlu oluyorsa onu yapsın, kız veya erkek. Herkes özgürce mutlu yaşamayı hakeder sonuçta.
Cevap
15Cevap
Kadın dediğin ya da erkek adam dediğin gibi sözleri çok saçma buluyorum, bir insan olarak kişi sevdiği her tarzda olabilir kalıplaşmış özelliklere uymak zorunda değil. Ben uzun saç daha çok seviyorum
ne kadınlara ne de erkeklere karışmayalım. uzatsınlar, kısaltsınlar bize ne abi? kilo alsınlar, versinler yesinler içsinler. biz mi yıkıyoruz saçını biz mi taşıyoruz kilosunu. nasıl rahat hissediyorsa öyle yaşasın hayatını
Cinsiyetden dolayı belli kalıplara koymak insanları doğru gelmiyor evet erkek uzun saç kullanabilir ya da bir kadın 3 numara da gezebilir yakışır ya da yakışmaz 2. Ve 3. Şahıslarada saygı duymak düşer.
Saçlarım uzun. Seviyorum ve yakıştığını söylüyorlar. Bunun erkeklik ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Göğsüme kadar saçlarım vardı. Bütün kız arkadaşlarım kıskanıyordu buklelerimi. Genelde erkek adam saç uzatmaz diyenler kıskananlardı :)
Ben yakıştırmıyorum ama uzatanada saygı gösteriyorum
ben uzatmaya başladım ya deli gibi de uzatacam
Saç boyutu ile erkekliğin alakası yok
Yakışan uzatabilir.
Erkek adam bafiler, polemiğe girmez
Konu adamlığa geldiğine göre bana müsaade
Bana ne isterse uzatsın ya da kestirsin
Belime kadar uzatmisligim var cok guzel duruyordu
Uzatan vardır.
bu bizi ilgilendirmez
Uzatır bence yakışıyoda bazı kişilere
Yakışan uzatsin