Arkadaşlar bana bir akıl verin ne olur. Sevgilim tutturmuş saçlarımı uzatacağım diyor. Uzatırsan ayrılırız dedim, bana fark etmez dedi. Erkek dediğin saç uzatır mı? Siz uzun saç sever misiniz? Uzun saçın bakımı da zor eminim bakmayacak o saçlara.
Valla bir saç uğruna senden ayrılacaksa bırak gitsin. Dediğin gibi bakımı zor ve bence kısa da güzel hani sevgilinizden ayrılacak kadar uzun sac aşkı yasamayin bence
Arkadaşlar ne kadınlara ne de erkeklere karışmayalım. Uzatsınlar, kısaltsınlar bize ne abi? Kilo alsınlar, versinler yesinler içsinler. Biz mi yıkıyoruz saçını biz mi taşıyoruz kilosunu. Nasıl rahat hissediyorsa öyle yaşasın hayatını. :d
Sevgilin diye onun her istediği şeye karışma hakkın yok. O da sana karışamaz. O birer birey ve kendi istediği şeyi yapabilecek kadar bir akla sahip. Nasıl kendini mutlu ve rahat hissediyorsa o şekilde hareket etsin. Saçma sapan etiketler uydurma. Erkekler ağlayamaz , erkekler pembe renk giyemez , erkekler uzun saç uzatamaz bla bla... bu şekilde algılar oluşturarak kendilerini saçma sapan olmayan karaktere soktular !
Bırak hevesini alsın uzun saçın zorluğunu kendi anlaması lazım Ayrıca bir kere bitlendir onu bak bakalım bir daha uzatacak. mı Yağlı ellerini surekli onu sever gibi yap saclarina sür bit düşsün 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu erkek dediğin lafına aşırı sinir oluyorum ne var erkek erkek erkek ne oluyor erkek olunca o da uzatır saçını sevgilisisin diye dış görünüşüne karışma hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum bir de uzatırsan ayrılırız demişsin şaka mısın gerçekten ya?
Ben erkeklere pek yakıştıramıyorum açıkçası ama erkekler bazen farklılık için yapmak istiyo bırak yakışmadığını görürse zaten kesstirir. şayet yakisirsa zaten sen de beğencegin için sorun olmaz
Kız arkadasimiz uzatırsan ayrılıriz gibi saçma bir tepki verdiği için oğlanin verdiği tepki normal karşılanmasi gerekmezmi. Böyle birşey için ayriliriz diyebilek dişiye ne denirki. Tek taraflı düşünmemek lazım.