Bir zararı olur mu saçıma üst üste yapmanın , bir de baştan yaparlar mı ücretsiz. Kapanma saatine kadar tek ben kaldım o an beğenmedim ama açılır rengi vs dediler:) eve geldim çok pişman oldum kesicem sinirimden saçımı o derece offf uyku girmiyor gözüme suratın değişti çingenelere döndüm ya :(Bir de yönü saçımın dibine dibine aşırı yakın tuttular hala yanıyor. Kızlar Bir Adım Öne Uçlara doğru balyaj olsun dedim ama modası geçti onun ombre yapalım dedi onu da mahvetti550 lira aldılar.Kızlar Bir Adım Önehttps://images.app.goo.gl/kzdJdeNxUcZieLQP6 https://images.app.goo.gl/Z4aW7kbLSJSxYWMr5 istediğim modeller
İlk defa saçımı boyattım istediğim modeli de gösterdim kuaföre ama alakası yok saçımla. Gitsem tekrar yaparlar mı?
Oha onu isteyip bunu mu yaptı 🙊 başka işlem yakar saçı dediği gibi zamanla açılır ama yine de istediğin gibi olmaz. Sen bi kaç ay sonra başka bi yere git. Hangi şehirdesin?
550 liranın 50 lirasını... İhtiyacı olan birisi istese.. Vermemekle kalmaz Bir de tepeden tepeden kibirle bakarsınız o kişiye... Ama saçma sapan şeyler için tonla para dökersiniz... Garilarin şu kafa yapısını anlayamadan... Ölüp gideceğim...
Şu kadarcık saça 550₺ aldılarsa ve hâlâ oraya gidip ücretsiz bi' hizmet bekliyorsan pes.
Ciddiyim evde boyasan daha güzel yapardın. Hangi kıytırık kuaföre gittin d ealalacele yapmışlar böyle?
Az biraz buna alış en azından 4-5 gün olmadı gözüne de alışmış olur. Bende ilk bakır boyattığım da beğenmedim sonra sonra bayıldım. Tekrar dip boyası yaptıracağım.
İlk günler hep böyle olur sonra alışırsın. Hâlâ içine sinmezse al boyayı kendin boya. Sadece biraz fazla zaman alır, alışmış ve istediğin tonu daha ucuza getirmiş olursun.
Gösterdigin fotograflar daha hoş evet ama bence senin sacinda güzel olmuş keske orada deseydinki ben daha acik tonlar istiyorum diye simdi bence gec oldu..
Saçların, rengi biraz daha açılsa neredeyse yanacakmiş gibi saç uçlarin çok yıpranmış bence saç maskesi yaptırmalisin. Kuaföre'de geri dönüp beğenmediğini dile getirmelin en azından keratin bakımı yapsınlar.
Açık tonlar olsun dedim ama bu kadar sarı olmasını istemedim ilk defa yaptıracağım için aşırı beyaz gider mi emin olamadığımdan aşağı yukarı ilk attığın linklerdekileri istedim