Saç Bakım Saçlarınızı durulanabilir saç kremleriyle mi, duş sonrası durulama gerektirmeyen saç kremleriyle mi kremliyorsunuz? Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Durulama Gerektiren/Gerektirmeyen, hangi saç bakım kremlerini tercih ediyorsunuz? Saçlarınızı durulanabilir saç kremleriyle mi, duş sonrası durulama gerektirmeyen saç kremleriyle mi kremliyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Duştan sonra durulama gerektirmeyen saç kremleri kullanıyorum 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Duş sonrası durulama gerektirmeyen saç kremi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
enbyTgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Durulanabilir saç kremi sürüp tarıyorum sonra duruluyorum. 1 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Her ikisinide kullanıyorum. Uzun saç bakımı için gerekli 1 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl durulanani tercih ediyorum digerini hic kullanmadim 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Farketmiyo sen ne kullanıyosan ondan otlanıyorum 😂👌🏽 0 1 Yorumla Mаямеlат +1 yıl ahah ya. ben de sen ne alırsan onu😂 Yorumla
yesilipa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Duşta saç maskesi kullanıp tarıyorum bekleyip duruluyorum çıktıktan sonra durulanmayan krem kullanıyorum 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Durulanabilir saç maskesi kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Durulama gerektirmeyen sıvı saç kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Saç Bakım konusunda 657 cevap paylaştı. Saçıma hiçbir şey sürnem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duştan sonra durulama gerektirmeyen saç kremleri kullanıyorum
Duş sonrası durulama gerektirmeyen saç kremi tercih ediyorum
Durulanabilir saç kremi sürüp tarıyorum sonra duruluyorum.
Her ikisinide kullanıyorum. Uzun saç bakımı için gerekli
durulanani tercih ediyorum digerini hic kullanmadim
Farketmiyo sen ne kullanıyosan ondan otlanıyorum 😂👌🏽
ahah ya. ben de sen ne alırsan onu😂
Duşta saç maskesi kullanıp tarıyorum bekleyip duruluyorum çıktıktan sonra durulanmayan krem kullanıyorum
Durulanabilir saç maskesi kullanıyorum.
Durulama gerektirmeyen sıvı saç kremi kullanıyorum
Saçıma hiçbir şey sürnem
Hangisi saçıma yariyorsa
Durulana bilir krem
Durulanabilir
Hiçbiri
Durulanabilen krem