Saç Bakım Saça fazla şekil vermek saç kırıklarını artırır mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Saç kırıklarıSaçlarla sürekli uğraşmak, ısı uygulamak veya ısı uygulanmasa bile fazla şekil vermek saç kırıklarını artırır mı?#EdamedaSaçbakımı❥︎𝑒𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎❥︎ Saça fazla şekil vermek saç kırıklarını artırır mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sadece kırılmayı değil saçın kendisini de mahveder 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Aşırı sıcak bakım yapılırsa olabilir 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl saçlar belli süre sonra kırılır, incelir, dökülür...elimizden geldiğince kullanmasak daha iyi olur saç ve derisi sağlığı açısından 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 448 cevap paylaştı. Evet sürekli şekil verince zarar veriyor saça bir süre sonra.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabii ki. Sürekli ısı alan bir saç ısı almayan bir saça göre çok daha yıpranmış gözükecektir. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Bence artırır cunku saça sık sık şekil vermek saca diplerine zarar verebilir 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Saç keratin yapıdadır yapılan ısı işlemi ve yoğun kimyasallar saça çok fazla zarar verir 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet ısı uyguluyorsn sonucta 1 0 Yorumla
Lale101010 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Fazlasıyla hemde ben sürekli yapıyordum ve en sonunda diplerime kadar saçlarım kırıldı süpürge ucu gibi yıpranmış duruyor 1 0 Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Evet özellikle ısı ile şekil vermek hem de 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Fön bile cekmıyorum. Elektrıklenıp kırıldığı için 1 0 Yorumla
miumeow Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yüksek ısıda saça şekil vermek kurumları artırır 1 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Saç kırıklarını hallederizde ya gönül kırıkları? 1 0 Yorumla
cuzyy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kırmak ile kalmayıp yipratmanin yanın da saçın netligini de alır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sadece kırılmayı değil saçın kendisini de mahveder
Aşırı sıcak bakım yapılırsa olabilir
saçlar belli süre sonra kırılır, incelir, dökülür...
elimizden geldiğince kullanmasak daha iyi olur saç ve derisi sağlığı açısından
Evet sürekli şekil verince zarar veriyor saça bir süre sonra.. Keyifli geceler..
Tabii ki. Sürekli ısı alan bir saç ısı almayan bir saça göre çok daha yıpranmış gözükecektir.
Bence artırır cunku saça sık sık şekil vermek saca diplerine zarar verebilir
Saç keratin yapıdadır yapılan ısı işlemi ve yoğun kimyasallar saça çok fazla zarar verir
Evet ısı uyguluyorsn sonucta
Fazlasıyla hemde ben sürekli yapıyordum ve en sonunda diplerime kadar saçlarım kırıldı süpürge ucu gibi yıpranmış duruyor
Evet özellikle ısı ile şekil vermek hem de
Arttırıyor ister istemez
Fön bile cekmıyorum. Elektrıklenıp kırıldığı için
Yüksek ısıda saça şekil vermek kurumları artırır
Saç kırıklarını hallederizde ya gönül kırıkları?
Aşırı şekilde zarar veriyor.
Kırmak ile kalmayıp yipratmanin yanın da saçın netligini de alır.
Yapacak bir şey yok artıyor
Olabilir biraz rahat birakin saclarinizi
Bunu en iyi kızlar bilebilir
Benim artırdı