Saç Bakım Saçları sürekli düzleştirmek dökülmeyi artırır mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Saçları sürekli düzleştirmek dökülmeyi artırır mı?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💛 Güncellemeler+1 yıl #SS ✨ Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🙋🏼♀️ Saçları sürekli düzleştirmek dökülmeyi artırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Saç diplerine duş öncesinde doğal yağlardan kullanırsan ki ben öyle yapıyorum, asla dökülmüyor… 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu aklımda bulunsun teşekkürler Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lise zamanlarında düzleştirmek için çok fon yapıyordum saç derilerim yanardı resmen şimdi ise saçlarım dökülüyor. 😪🥲 2 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Saçın yapısı bozuluyor kıvırcık saç çok düzleştirmeye gelmiyor dökülme şampuan krem köpük gibi maddelerle oluyor 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet saçları döküyor dökmekle birlikte kurutuyor o saçın nem oranını da aldığı için saç kupkuru oluyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim saç tellerim düz, kıvırcık olsa bile doğallığını bozmak istemezdim. Ayrıca düzleştirme saç derisine zamanla zarar verir. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Evet, yaşıyorum bizzat. Keratin sonrası zaten fön olayı süreklilik haline geliyor öyle olunca da çok fazla dökülüyor saçlarım. 1 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çok sık düzleştirmek saçları yıpratır, zayıflatır dökülme mutlaka olacaktır bu sebepten. 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Saçlarını yıpratır fakat dökermi orası muamma. 1 0 Yorumla
s9ylemekzorundamıyım Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Evet dokulmeye neden olur ve saclari yakar buda sacin kotu sagliksiz ve yipranmis bi goruntuye neden olur 3 ayda bi uclarindan kesmek lazim ve bakim mutlaka yapilmali 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Fazla işlem her zaman zarar verir 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Düzleştirmekten kasıt maşa ya da fönse tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Saç diplerine duş öncesinde doğal yağlardan kullanırsan ki ben öyle yapıyorum, asla dökülmüyor…
Bu aklımda bulunsun teşekkürler
Lise zamanlarında düzleştirmek için çok fon yapıyordum saç derilerim yanardı resmen şimdi ise saçlarım dökülüyor. 😪🥲
Saçın yapısı bozuluyor kıvırcık saç çok düzleştirmeye gelmiyor dökülme şampuan krem köpük gibi maddelerle oluyor
Evet saçları döküyor dökmekle birlikte kurutuyor o saçın nem oranını da aldığı için saç kupkuru oluyor
Benim saç tellerim düz, kıvırcık olsa bile doğallığını bozmak istemezdim. Ayrıca düzleştirme saç derisine zamanla zarar verir.
Evet, yaşıyorum bizzat. Keratin sonrası zaten fön olayı süreklilik haline geliyor öyle olunca da çok fazla dökülüyor saçlarım.
Çok sık düzleştirmek saçları yıpratır, zayıflatır dökülme mutlaka olacaktır bu sebepten.
Saçlarını yıpratır fakat dökermi orası muamma.
Evet döker, içine eder. Ona göre bakımını yapın.
Evet dokulmeye neden olur ve saclari yakar buda sacin kotu sagliksiz ve yipranmis bi goruntuye neden olur 3 ayda bi uclarindan kesmek lazim ve bakim mutlaka yapilmali
Fazla işlem her zaman zarar verir
Yani mantıken evet.
Bence artırır
Bilemiyorum ama galiba öyle oluyor
Düzleştirmekten kasıt maşa ya da fönse tabi ki
Evet arttırır yaşandı
artırmaz bence ama zarar verir
Evet ben bizzat yaşıyorum.
zararlı olabilir
maalesef everrt
Hayir
Bence evet