Boya sonrası saçlarda dökülme daha çok mu artar sizce?
#saçbakımı
#edameda
🏵️💮🌼

Saç boyalarında bulunan hidrojen peroksit gibi yoğun kimyasallar saçların zamanla kurumasına, saç tellerinin sertleşmesine sebep olabilir. Bu da doğal olarak sağlıksızlaşmaya başlayan saç tellerini yavaş yavaş dökmeye başlar. Bu yüzden boyatmadan önce kaliteli bir saç boyası markası tercih etmek ve boyandıktan sonra da saç kaybı yaşamamak için ayrıntılı bir bakım uygulamak gerekir. İşlem görmüş saçlar için biraz daha hassas davranmak ve paraya kıymak lazım maalesef.
Evet saç boylarının böyle kötü bir özelliği var maalesef ancak zararı en aza indirmek için majeral marka Fransa menşeli saç boyasını öneririm ve boyama işlemi sonunda yıkanan saçlara yaklaşık 3 saat sonra argan yağı ile masaj yapıp yarım saat beklemek oldukça etkili bir yöntem.
Rica etsem sizde bu sorumda yanıtınızı paylaşır mısınız?
Kaç kilo ağırlık kaldırabilirsiniz?
Sende soruma buyur tatlım gün içinde EiG leri seçeceğim?
Saç dökülmesi.. herhalde çoğu insanın sorunu defalarca saçımın rengini açtım boyadım bilmem ne her türlü dökülüyor bir gün kel kalacağım korkuyorum
Bir köşe yazarından okumuştum. Kimyasal maddeler yüzünden bir de boya yaparken saçları ciddi anlamda yakıyormuş. Haliyle kırılma ve dökülme oluşuyor.
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Sürekli boya yaptığında kanser bile edebiliyormuş yani boya hem saçları mahvediyor döküyor kırıyor ben hiç kullanmadım ve şu an saçlarım hem diri hem parlak su ve sabun başka bişe kullanmıyorum kimyasallar zarar verir
Ben hiç saçımı boyamadığım için, bu konuda hiç bir fikrim yok, hem dökülse ne olur, kadınların saçı kökünden söklse bile yerine yeniden çıkıyor...
Zaten 2 tel sacım var deli gibi istedigim halde boyamıyorum ;(
Kafa derisi nefes alamadığı için bu sorun oluyor. Dip boya yapmadan boyanan saçlarda sorun olmaz.
Mümkün kadar az boyamak lazım saçı. Erken yaşta boyamaya başlayanlar ile, "her gün" bir renk kullananların saçları erken yaşlanıyor ve erken dökülüyor
Peroksit sağolsun güzel yıpratır.
Hiç boyatmadım bi fikrim yok
Sağlıksız saçlar boyadan sonra dökülür.
Evet, saç yıpranıyor.
O kimyasalı senin üstüne dökseler sende dökülürsün
Boya doğru yapılırsa artmaz
Hiç boyama az dökülsün
evet
Artıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?