Hayır etmiyor çünkü bunu deneyimleme gibi bir şey yaşamadım henüz daha hiç boyamadım saçlarımı sadece bir kere azıcık uçlarını boyadım o kadar onun dışında hiç boya degmedi boyamayı da düşünmüyorum çünkü sağlıklı bir kere boyarsam sürekli gerekecek bunu biliyorum o yüzden gerek yok saçlarımı seviyorum yıpranmasını istemiyorum kısa kesmek istemiyorum yine
Evet eder Saç boyamak benim için adeta bir terapi Saç boyayınca farklı yenilenmiş hissediyorum Aynılıktan çıkıyorum eski ölu derimi sanki üzerimden atıyorum özellikle renkli saçlar
Bir kere boyayan insanlar genelde saç boyamaktan vazgeçemiyor. Ben hiç boyamadım. Değişim olumlu sonuç veriyorsa mutlaka mutlu eder. Herkesin ideal saç rengini bulması dileğiyle 😊
Bir zamanlar şarap kızılıydım şu sıralar yine kızıl olmak istiyorum ama saçlarımı uzatıp gürleştirmek ve doğal haliyle bırakmak daha bir hoşuma gidiyor 🙃
Selam, gadası kendimi bildim bileli siyah saçlıyım hiç değiştirme gereksiniminde bulunmadım çünkü siyah benim rengim ayrıca tenime çok yakışıyor taş çatlasa belki kızıl boyatırım onda da kararsızım