Siyah yapacaktım normalde kahverengi kumral neyse. İşte 1 ay önce falan düşündüm bir aydır aklımda. Ama siyah renk bana o kadar yakışmıyor ki. İşte bir umut acaba enişteniz gelir mi yanıma falan diye bir aydır boyatmıyorum. Geldiğinde beni öyle görmesin diye.
Ah o periler yok mu insanın aklını karıştıran. Ama o periler sayesinde çoğu insan yeni bir saç rengine, yeni bir görünüme kavuşuyor. Özellikle son zamanlarda marjinal saç renklerine olan talep çok arttı. Direkt tek renk tercih etmek yerine saçlarının arasına marjinal saç renklerini yapan kadın sayısı oldukça fazladır. Hani tek renk yerine saçların arasında olan renkli saçlar da oldukça hoş görünüyor. Hatta dün bir mekanda siyah saçlar arasına turkuaz saç rengini deneyen kadın gördüm. Oldukça da hoş bir görünüm elde etmiş. Cesareti olan hemen her kadın bu tür renkleri deniyor. Farklılık için denenebilir.
Geliyor tabii ki bazen böyle öyle bir bastırıyorlar ki hani boya boya boya diye gerçekten çok istiyorum aslında boyamaya ama kendi rengi güzel yıpranırcak bir de boyayınca biliyorum bir de rengini değiştirirsen değişik bir renk gibi yapmak istiyorum sürekli onu yenilemek tazelemek için boya gerekecek para gidecek her seferinde daha çok yıpranırcak sonra geri vazgeçiyorum