Saç Bakım Pancarla saç boyayan var mı? skyboom Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kırmızı pancarla saç boyayan varsa yazabilir mi?ne kadar süre kalıcı saçı yıpratıyor mu kestane saç rengine olur mu Pancarla saç boyayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Bunu ilk kez senden duydum gadası. Böyle bir riske girmeye değmez. Saç boyaları ile boyamak daha mantıklı olur. 1 1 Yorumla skyboom +1 yıl saçıma zararlı madde sürmek istemiyorum ve biraz erken akan bi şey olsa güzel olur Yorumla
floverss2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl oluyor. ama fazla bekletmen lazım. yoksa hemen geçiyor. azalıyor bikaç güne 0 4 Yorumla skyboom +1 yıl çok güzel kaç gün gider mesela bana 15 gün gitse yeter Yorumla floverss2 +1 yıl 15 güne rengi bayağı açılır hatta yok olur. boyamayı tekrarlaman lazım. saçının rengine göre de değişir Yorumla floverss2 +1 yıl en azindan bi 6 7 gün kalır rengi. sonradan açılır Yorumla skyboom +1 yıl harika teşekkür edermmm Yorumla
OylesineAcildi006 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İlk Defa Duydum Desem🤭😂 0 7 Yorumla skyboom +1 yıl çok normal bilindik bi şey değil :D Yorumla OylesineAcildi006 +1 yıl Aynen Öyle😁 Yorumla skyboom +1 yıl :) Yorumla OylesineAcildi006 +1 yıl Senin Niye Morelin Bozuk Ya☹️🥺 Yorumla skyboom +1 yıl bozuk değil artık :)) Yorumla OylesineAcildi006 +1 yıl Hep Böyle Gül🥰 Yorumla skyboom +1 yıl sende :)) Yorumla
murat45609 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl İlk defa duydun 0 4 Yorumla skyboom +1 yıl ahah herkes bu tepkide yaa Yorumla murat45609 +1 yıl Toplu taşımada taciz soran benm eklermsn Yorumla skyboom +1 yıl tabi ki Yorumla murat45609 +1 yıl Tskkrler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu ilk kez senden duydum gadası. Böyle bir riske girmeye değmez. Saç boyaları ile boyamak daha mantıklı olur.
saçıma zararlı madde sürmek istemiyorum ve biraz erken akan bi şey olsa güzel olur
oluyor. ama fazla bekletmen lazım. yoksa hemen geçiyor. azalıyor bikaç güne
çok güzel kaç gün gider mesela bana 15 gün gitse yeter
15 güne rengi bayağı açılır hatta yok olur. boyamayı tekrarlaman lazım. saçının rengine göre de değişir
en azindan bi 6 7 gün kalır rengi. sonradan açılır
harika teşekkür edermmm
İlk Defa Duydum Desem🤭😂
çok normal bilindik bi şey değil :D
Aynen Öyle😁
:)
Senin Niye Morelin Bozuk Ya☹️🥺
bozuk değil artık :))
Hep Böyle Gül🥰
sende :))
İlk defa duydun
ahah herkes bu tepkide yaa