Saç Bakım Şu saç rengi nasıl olur? Seksi ve çekici mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bende esmerim bu kız gibi güzel yüz hatlarım var. Garip mi olur? Şu saç rengi nasıl olur? Seksi ve çekici mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Buna olmamışsa sana da olmaz. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yaptır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmamış mi Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Bu hanımefendi de sorun yok. Sizde de olmaz. Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Esmere sarı saç çakma sarışın olayına bitiyorum şahsen dipleri gelince çok daha çekici geliyor bana 0 0 Yorumla
supercck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bence gayet güzel ve seksi olur bunun gibiyken tabi 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Görmekten bıktım yeminle her karida bu şac var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha hiç yaptırmadım kaba konuşmasan. Yorumla Mitroglu +1 yıl Baska yaptır knkam Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. İkisi de değil, sıradan olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Buna olmamışsa sana da olmaz. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yaptır.
Olmamış mi
Bu hanımefendi de sorun yok. Sizde de olmaz.
Esmere sarı saç çakma sarışın olayına bitiyorum şahsen dipleri gelince çok daha çekici geliyor bana
Bence gayet güzel ve seksi olur bunun gibiyken tabi
Görmekten bıktım yeminle her karida bu şac var
Daha hiç yaptırmadım kaba konuşmasan.
Baska yaptır knkam
Esmerlere bence gitmiyor ya
Esmer hatuna her türlü gider aga.
İkisi de değil, sıradan olur
sanada yakışır
Herkese yakışmaz
Güzel duruyor.
Yaşlı gosteriyor bence bu ton saç renkleri
Bakim yuzune