Evet meryem uzerli nin bakır saçı bana ilham oldu, o da muhteşem yüzyıl dizisine tekrardan başlamıştım boş vaktimi öldürüyorsun 8. bölümde dedimki neden olmasın ya ben de kızıl, bakır saçlar istiyorum ve 1 hafta içinde kestirip boyama kararı aldım sonuç pp. şimdi benim ilham kaynağım meryem mi hürrem mi 😂
Oldu tabi mesela Meryem Uzerli ve Elçin Sangu'un saç renklerini çok seviyorum özenerek bende boyatmistim bundan iki sene önce ama hem tam rengi tutturamadim hem de yakışmadı. 🥲
Evet var ya bir ara bir tane kadın görmüştüm bir tane yabancı film filmin adını hatırlamıyorum böyle kardeşim istiyordu ben de yanına oturdum birazcık izledim hiç ilgi çekici bir gün değildi ama orada bir tane kadının saçları o kadar böyle uzun hacim getiriyordu ki hayatımda gördüğüm en güzel saçlarda diyebilirim benim olmasını istedim açıkçası hayatımda ilk defa böyle bir şey istedim fjjfjf
Renkli saçlı insanlar gerçekten çok farklı bir hava taşıyor... instagramda melltaskiran adlı kullanıcıyı renkli saçı ve yaptığı fantastik makyajlarla seviyorum.
Herhangi bir ünlü yok çünkü genellikle ünlülerin saçları ne kadar bakımlı olursa olsun çok fazla işlem gördüğü için yıpranıyor. O yüzden saçımın ilham kaynağı kendim 🤪