Saç Bakım Sizce kıvırcık saç en çok hangi ünlüye yakışıyor? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Shakira'ya mı Beyonce'ye mi Shakira Beyonce Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kıvırcık saç en çok hangi ünlüye yakışıyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Shakira dedim. Beyonce çocuk istismarcısıdır. Eptein Adası listesinde adı çıktı. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Ünlüyü bilmemde eski sevgilime çok yakışıyordu 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Elbette ki Shakira'nın kıvırcık saçları 🤩 0 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Shakira. Ama kivirxik saç hiiç beğenmiyorum ya 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. shakira bence 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 741 cevap paylaştı. Sakirw 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Shakira dedim. Beyonce çocuk istismarcısıdır. Eptein Adası listesinde adı çıktı.
Ünlüyü bilmemde eski sevgilime çok yakışıyordu
Shakiraya yakışıyor.
Elbette ki Shakira'nın kıvırcık saçları 🤩
Shakira bebeğime tabii ki ❤️
Shakira tabiki
Shakira çok yakışıyor
Beyonce bence.
Shakira. Ama kivirxik saç hiiç beğenmiyorum ya
shakira bence
Sakirw
Seviyorum bu kadını
Shakira