Ben en fazla 2 sene uzatırım sanırım. Daha fazla beklersem sıkılırım.

Son iki senedir hiç Saçima makas degmedi belkide iki seneden daha fazla oldu en son Türkiye gittiğimde kestirmiştim iki seneye çok az kalmış iki sene olmamış ama az kalmış şu an oturdum bunu hesapladım düşün bu soruyu cevaplamak için ama arada kesinlikle alınması lazım ya ben çok aşırı üşengeç bir insan olduğum için gidipte uçlarından aldırmıyorum
bayılırım uzun gür bakımlı saçlara benimki de öyle
kestikçe zamanla kıvırcık olan saçım dalgalı oldu. Yaklaşık 5 senedir kestirmiyorum. Daha önce 8-9 kesmediğimde oldu. Ona rağmen gayet sağlıklı saçlarım 3 senede bi şekil verdiriyorum o sayılıyor mu😂
1 yıl zor dayanıyorum. Uzadıkça ve ben o uzun saçlar yüzünden saatlerce banyodan çıkmadıkça deli oluyorum, resmen zaman kaybı. O yuzden düzenli olarak saç kestiririm
3 sene falan kestirmedim, ancak benim bir huyum var, hayatımdan birini çıkardığım zaman saçımı 3 e vuruyorum o zamanda uzun dönem sevgili olduğum kız arkadaşımla ayrılma kararı almıştık ertesi gün saçımı 3 e vurmuştum ve o defteride öyle kapatmıştım.
Cevap
28Cevap
Sonsuza kadar rapunzel olabilirim😁😁
4-5 yıl uzatmışlığım vardı en son saçımın üstüne oturuyorum diye biraz kısalttım sonra biraz daha derken şimdi de uzatamaz oldum 😄😄
Maşallah ya iyi dayanmışsın 😄
Evet 😄😄
4 yıl hiç kestirmemiştim belime kadar uzamıştı, elime makası aldım çat diye kestim.
Depresyonda felan olduğumdan değildi tabii ki 😄
Doğum sonrası aşırı saç dökülmesi yaşadım, evin her yerinde 50 cm saç olması sinirlerime dokundu.
Hiç belli olmuyor 2 senedir kestirmiyorum ama aklıma da eserse banyoya girip 2 dakikada kurtuldugum oluyor 😂
Vallahi kısa kullanıyorum saçlarımı, sene bile olmaz saçlar mahvolur mdkskdpsös
Saçım dizime uzanıp da artık bakamayacağım uzunluğa gelene kadar yapabilirim sanırım. Uzun saçı çok seviyorum 😂
Uçlarından muhakkak aldırırım ama uzatırım yani nereden baksak 2 sene kesim yapmadan durabilirim.. Keyifli geceler..
Uzun süre duramam yıpranıyor 3 ayda bir kestiririm bu hafta kestiricem marjinal bir degisiklik yaparak kahkul istiyorum.
Senede bir kez mutlaka kestiririm ben. En son 2 ay önce kestirdim şimdi de hızlı uzamasını bekliyorum
1 sene. Kısa saç benimle özleşmiş artık, azıcık uzayınca kestiriyorum direkt.
3 4 sene kesmedim. Rapunzel gibi harikaydı saçlarım.
2 ayda bi kestiriyorum, düşününce en fazla 1 sene dururum dahası olmaz😄
1 yıl oldu çok yavaş uzuyo sıkıldım artık yakın zamanda kestiririrm
Benim hep omuzumlarımda, uzun görmek istisnai bir durum.
En fazla 2 ay sonra hemen kısaltıyorum. Sakalda haftada bir makine ile alıyorum.
13 yaşımdan beri uzatıyorum. Sadece üç aldırmaya gitdim
Ben uzun saç fazla sevmiyorum bu yüzden maksimum 1 sene
bana kısa saç yakışıyor çok uzatmıyorum haftada bir kestiririm
Yani uzun yıllar kestirmeden uzatabilirim ama ara sıra uçlarından aldırmak gerekiyor
ben 20 günü geçince kuaförüm arıyor ölmedin değil mi diye :D zor dayanıyorum uzun saça dayanamam
2 ay dolmadan saçlarımı kestiririm ne senesi.. asla dayanamam.
1 buçuk sene hiç kestirmeden uzattım. Sonra yarısı kadar kisalttim. Hâlâ da uzundur.
Saç kesinleri ucuzlatsana kadar ya da saç kestirme perileri gelene kadar 😜😅
6 ay zor dayaniyorum ya orta boy sac bağımlılığı var bende
Zaten saçlarım yılda en fazla 5cm uzuyor. O yüzden çok sık kestiremiyorum.
2 sene oldu kestircem kuaförler randevusuz almıyor sinir oldum.
4 senedir saçımı hiç kestirmeden uzatıyorum hâlâ kestirmedim
Valla bu aralar genelde 2-3 aya bir kestiriyorum 😂 en fazla 6 ay kalıyordur
Asla uzun süre dayanamam bi kaç ayda sıkılıp kestiriyorum
Ben hiç dayanamıyorum yılda en az 2 defa falan kestiriyorum😅
Seneler beklememe gerek yok ayda belime iniyor, sürekli kesiyorum
Omuzlarıma gelene kadar uzattım sonra kestimek zorunda kaldım 😂 ne kadar sürede uzattığımı hatırlamıyorum
benim bebekligimden beri saclarim uzundur yalniz son yillarda gidiyorum yillda iki üc kez berbere
Uzatmayı denedim 1 sene zor dayandım ve sonra eski halime döndüm. Zahmetli işmiş :)
İki sene uzayacak.😍😍
En fazla 3 sene. Tabii kırıklarımı olursa bakım amaçlı kestirmeleri saymazsak
Ben saçımı 6 veya 8 ayda bir kestrrm bazen sadece kırık aldrrm bazen baya keseelrler ama saçlarım kestrdikce daha çok uzuyor
Sonsuza kadar... Yerlere gelsin istiyorum 😜
Rapunzel adayı
2 en fazla zaten uzun olsun istiyorum şu an belime kadar geliyor daha da uzatıcam.
5 senedir hic kesmiyorum kiriklar haric
Ben dört sene hic kesmeden uzatım
1 Seneye yakın olmuştu
lan 4 ayda bile çok uzuyo ben 2-3 ay dayanamıyorum
Yedi yıldır kesmiyorum
En fazla 4 yıl uzattım
her hafta kestiren kısıyım .
3 sene falan herhalde
2 sene
5 6 yıldır kestirmedim. Kıyamıyorum
3 ayı geçemez benim ya imkansız
9 ay olacak kestirmedim hala.