Saç Bakım Neden çoğu erkek saçını uzatmaz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadının da saçı uzayabilir erkeğin de. Peki neden çoğunlukla kadınlar saç uzatır? Neden çoğu erkek saçını uzatmaz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ben uzattım.Toplumsal meseleler. Uzun saçlı erkekleri ılık sanan insanlarla iç içeyiz. Ondan olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ılık terimi hoş değil Yorumla
aphroditll Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşırı kötü olduğu için diyerek linçleri üzerime kabul ediyorum 😊👍🏻 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakış açısı. Ama yakışana da yakışıyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çünkü uzun saç işkencedir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Memnun değilsen kestir gitsin😛 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Ben uzatıyorum milleti bilmem 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerene kadar uzattın? Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Omuzlarımdayken birtakım olaylardan dolayı kazımak zorunda kaldımşuanda boynumda Yorumla Soran +1 yıl Hmm tekrar omuzlarına uzatacaksın galiba. Bu biraz cesaret işi. Tabi kişiye yakışması da gerekir uzun saçın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaliplasmis bi görüş diye düşünüyorum bilmiyorum ama erkeğe uzun saç çok yakışıyor 1 0 Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kız benzer knk 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıza benzemez. Sadece iyi durmayabilir. Bazı kişilere yakışıyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben uzattım.
Toplumsal meseleler. Uzun saçlı erkekleri ılık sanan insanlarla iç içeyiz. Ondan olabilir.
ılık terimi hoş değil
Aşırı kötü olduğu için diyerek linçleri üzerime kabul ediyorum 😊👍🏻
Bakış açısı. Ama yakışana da yakışıyor
Çünkü uzun saç işkencedir
Memnun değilsen kestir gitsin😛
Ben uzatıyorum milleti bilmem
Nerene kadar uzattın?
Omuzlarımdayken birtakım olaylardan dolayı kazımak zorunda kaldım
şuanda boynumda
Hmm tekrar omuzlarına uzatacaksın galiba. Bu biraz cesaret işi. Tabi kişiye yakışması da gerekir uzun saçın
Kaliplasmis bi görüş diye düşünüyorum bilmiyorum ama erkeğe uzun saç çok yakışıyor
Kız benzer knk 🙄
Kıza benzemez. Sadece iyi durmayabilir. Bazı kişilere yakışıyo