Yeni bir saç modeli arıyor musunuz?
Evet arıyorum
Hayır böyle iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aramıyorum desem yalan söylemiş olurum açıkçası hem rengini değiştirmek istiyorum hem de şeklini değiştirmek istiyorum normalde kendi rengini çok seviyorum ama artık çok sıkıldım bir kere bunu değiştirirsem bir daha asla eskisi gibi olmayacak onu da biliyorum bir şekilde sen zaten herhangi bir şekil yok en son çok kısa kestirmiştim uzadı daha dokunmadım
Birkaç küçük değişiklik istiyorum ama karar veremedim henüz.
Hayır halimden memnunum
Cevap
7Cevap
Yok uzatmayı düşünüyorum yıl sonuna kadar. Uzun saçımı özledim.
Uzatıyorum. Ama bir taraftan da wolf cut düşüncesindeyim. 2 arada 1 derede kaldık işte
Mevcut saç modelim oldukça yakıştığı için uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum
2 sene once o kadar boyadan ve islemden sonra saclarim pişmaniye gibi yandi o gunden beri tövbeleyim ne boyuyorum ne de kesiyorum biraz toparlansin
Evet fırsatını bulamadım kısa kestirmeyi çok istiyorum.
Yeni bir saç modeli arayışım yok.
Yıllardır aynı takılıyorum
Arıyordum ve buldumm. Az önce saçımı kesip kırpıp istediğim modeli yaptım 😻
Nasıl bir kesim yaptınız
Önceden üzü kullanıyordum 2 3 senedir çene hizamda kestiruyorum şimdi uzadı omzumu geçti genelde hep küt kestiriyordum birkaç defa katli kestirdim ama çok beğenmedim farklı modeller bakıyorum arada biraz değişiklik olsun diye
2 yıl uzun saçla takıldım şimdi omuz hizasında saçlarım geçen yıl kestirmiştim uzun saçın bana daha çok yakıştığını düşünüyoruz ben ve etrafımdakiler o yüzden hiç bir değişiklik yapmayıp uzatıcam.
B Dedim, bu kadının breaking bad deki oyunculuğu iyiydi
Uzatıcam tekrardan yaza sarıya boyatacağım
Şu anlık yok gibi
Var, ama bir türlü karar veremiyorum.
Nasıl bir düşünceniz var seçmenize yardımcı olmak isterim
Sürekli değiştiriyorum
yaza doğru bob kesim yapmayı düşünüyorum
Ne duruyorsunuz bob kesim çok ayrı bir hava katıyor zaman kaybetmeyin bence
Daha yeni değiştirdim
Uzamasını bekliyorum.
Cesaret edemem böyle iyi katlediyorlar saçlarımı.
böyle iyi ya
Evet arıyorum.
Yok böyle iyi
Yok aramıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?