Saç Bakım Jet kesim saç modeli en çok hangi yüz tipine yakışır? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Katsız, dümdüz ve keskin bir kesim olan "Jet kesim saç modeli" en çok hangi yüz şekline daha çok yakışır?Kylie jenner'e çok yakışmış < 3#EdamedaHair 🌺🌺🌺 Jet kesim saç modeli en çok hangi yüz tipine yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ya bu kadında da hemen her saç modelleri ben buradayım diyor 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hiç anlamam aslında ama oval yüz kesimlere daha çok gidiyor sanırım. 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Rihanna'ya daha çok yakışacağını düşünüyorum. Zaten yapmıştır da ben hatırlamıyorumdur)) 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl #SelammGençlikk 🍀Tarzıma hitap etmiyor.. #TubaSueda 🍀 1 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Zencilere yakışıyor yüz hattı fark etmez😅 1 0 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bu kadın nasıl bisey yaa valla kıskanıyorum 😅 2 0 Yorumla
Varjorastaat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beybi suratlılara gidiyo en çok bence. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. Uzun yüzlülere çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
kendineEsir Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Yuvarlak yüzlere daha çok yakışır diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. size yakışır ama saçınız kumral renkte durmalı 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. Keskin güzel bir çene olması yeterli bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Selam gadası 🙃
Ya bu kadında da hemen her saç modelleri ben buradayım diyor
Hiç anlamam aslında ama oval yüz kesimlere daha çok gidiyor sanırım.
Rihanna'ya daha çok yakışacağını düşünüyorum. Zaten yapmıştır da ben hatırlamıyorumdur))
#SelammGençlikk 🍀
Tarzıma hitap etmiyor.. #TubaSueda 🍀
Zencilere yakışıyor yüz hattı fark etmez
😅
kylie çook yakışmış tam oturmuş :D 😍
Bu kadın nasıl bisey yaa valla kıskanıyorum 😅
sana yakısmaz bu heveslenme
Beybi suratlılara gidiyo en çok bence.
Uzun yüz, kemikli çene.
Bu bana yakışmaz ahahsjsjsjs
Uzun yüzlülere çok yakışıyor.
Yuvarlak yüzlere daha çok yakışır diye düşünüyorum