Kıvırcık saçları olan insanlar bence uğraşmadan da güzel olabiliyorlar ya, rastgele yaptıkları topuz bile buklelerle aşşşırı güzel duruyor. Sizce de kıvırcık saçlar çabasız güzellik mi demek değil mi?
Hayır kesinlikle hasta değil kıvırcık saçlarım var o kadar kötü duruyor ki mesela şöyle bir şey oluyor bazen tarıyorum topluyorum daha sonra açıyorum uyumak için rahatsız olmamak için daha sonra tekrardan taramam gerekiyor toka izi çıkıyor çünkü ve tarayınca birbirinden ayrıldığı için o kadar kötü ve kabarık bir görüntü ortaya çıkıyor ki kıvırcık saçlı olmak istemezdim
Güzel olduğu göreceli bir durum.. bakım falan demişlerde bakım yapmıyorum yani banyodan çıktıktan sonra neyse o şekilde devam ediyor. Ve evet çaba gerektirmiyor bence düz olsaydı muhtemelen daha çok uğraş isterdi. Günün her saati taramıyorsun mesela ya da fön gibi durumlarda söz konusu değil tek dezavantajı sürekli aynı şekilde kalması haa ısıl işlem uygulanabilir ancak doğal olarak buklelerden kurtulmak imkansız..
Hiç taramadım için saçımı nedesem bilemedim.. sokata ki erkekelre kendimi hazırlama hayata ama bakimliyim elbete ama düz sacda bakım isterki!!! Ne alaka kıvırcık ve dalga.. saç bence hep bakım iyidir ve gereklidir
Tam tersi bence bağlıyorsun olmuyor açıyorsun olmuyor Ee düzleștirmek istesek 3 saati göz önünde bulundurmak gerekir hatta daha fazlası kuaföre gidip yaptırsan 5 kişi birden başına çömeliyor anca bir şeye benziyor yani
Bakımı hiç kolay değil, kıvırcık saçlıyım bende ama bakımı uğraştırıyor, kırılmaya çok meyilli, nemli havalarda kabarıyor oluşan görüntü berbat. Bazen topuz yapayım diyosun her zaman istediğin o şekli alamayabiliyor.
değil benimki dalgalı ama bir yeri kıvırcık olyor banyodan sonra birincisi çok masraflı kremi açıcısı yağı spreyi yani o kıvırcıkları öyle banyodan çıktığın gibi bırakmıyorsun bakım istiyor saçlar çok karışıyor benim saçım hem gür hem de kalın telli bu yüzden toplayayım açayım hemen karışıyor can yakıyor açarken. yani çabasız değil düz saçlı olmayı isterdim benim düz saçlı arkadaşım banyodan çıkıp geliyor saçlarınde ne kabarıklık ne bir elektriklenme. ben banyodan çıkıp gelsem aslan yelesinden hallice durur
Kıvırcık saçlar çok zor bence. Ben kıvırcık değilim ama kıvırcık yakın arkadaşlarım var. Çok fazla kabarıyor ve tüleriyorlar. Çok az kişinin uğraşsız güzel bukleleri vardır, binde bir falan. Sürekli köpükler, saç şekillendiriciler kullanmak zorunda kalıyorlar. Asla kurutma makinesi ile saç kurutamiyorlar çünkü sonuç facia oluyor. Düzleştirmek isteseler saatlerini alıyor ona rağmen hemen bozuluyor falan. Kıvırcık saç zor benim gördüğüm bildiğim.
İşte bir krem sürüp beklemek de çabasız güzellik olmuyor o kremlere köpüklere sürekli dünya para veriyorlar ve o kremler saç şekillendiriciler yüzünden saçları da kaskatı oluyor falan filan 😂 gerçekten çok azının uğraşmadan güzel bukleleri var, komşunun tavuğu kaz görünür hesabı uzakktan bakınca uğraşsız ve güzel gibi geliyor insana.
doğru kullanılırsa veya hakikaten kıvırcık haliyle bele kadarsa.. her kıvırcık saç güzel değildir ve iyi bakılmazsa tam tersine iticidir , bunu unutmayın asla... Bu şekilde olacaksa tamam lafım yok..
ama daha kısa ve ya doğru düzgün şekil verilememiş, bu şekilde kabarık ve gösterişli de gözükmüyorsa, tam ters etki yapabilir ve itebilir.
Bana dalgalı sık dalga çok yakıştırılır ki artık çok kolay ekim gibi kestane kahve kızıl arası bir renge dönücem su dalgası yaptırıcam sürekli dalagalı😊😊😊😊
Hayır. Bazılarına yakışıyor, bazısına hiç yakışmıyor. Ama kendini yinede güzel sanıyorlar. Çeşit çeşit yaratmış yaradan, tam da herkese yakıştığı gibi.
Disi seni ici beni yakar derler oyle bir durum bence. Saclarim duz ama azicik bir sacim karissa duzeltene kadar sorun yasiyorun simdi kivircik olsam heralde hic ugrasmazdim 🤣🤣
Hayır aksine lanet bir durum bile olabilir çünkü kabarmaya ve dolaşmaya çok meyilli. Ancak güzel bakım yapılırsa ve kıvırcık saçlara ozel ürünler kullanilirsa çok çekici bir görüntü olusabilir
En İyi Görüş