kısa ve bakımsız olduğunda hiç bir çekiciliği yoktur benim için ama sırtına veya beline kadar gösterişli kıvırcık saçlar gerçek anlamda beni benden alan bir çekiciliğe sahiptir.. kıvırcık saç da bakım ister.. yıkayıp kurutmaktan ibaret değildir.. kıvırcık saçı çekici gösterecek şekilde şekillendirmek de bir sanattır.. ve sıradan bir sempatikliği bir anda kuvvetli bir çekiciliğe dönüştürebilir.. kıvır kıvır saçları olan ve bu duruma üzülen kızlara tavsiyemdir , saçınızı olabildiğinde uzatın, mümkünse belinize kadar.. kıvır kıvır haliyle.. sonra o saçları kabartın.. o uzunlukla bonusvari yapın bir nevi.. saçlarınızla efsane olursunuz çevrenizde... aşırı bir çekiciliktir...
bunlar sempatik saçlar değil... aşırı derecede çekici saçlar.. neden? yeterince uzatılmış ve bakımlı tutularak şekil de verilmiş.. kimi zaman da , bir kaç ton renk açarak veya teninize göre tam tersini yaparak da çok ekstra çekiciliğe kavuşabilirsiniz...
Kıvırcık saçlar sempatik görünüyor ama bakımsız olan saçların bence nasıl şekli olursa olsun cazibesi yok. Bende kıvırcık saçlıyım ve sıklıkla saçlarıma şekillendirici uygularım. Saçlarımı şekillendiriden kaynaklı ısıdan korumak için marudermin ısı koruyucu fön suyunu kullanmaya başladım. İçeriğinde argan yağı olduğu için saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünüyor.
Merhaba. Herkesin yüz hattına yakışan, kişinin kendinde sevdiği, bakımını rahatça yapabildiği ve kendisini bu şekilde mutlu hissebildiği taktirde güzeldir. Ve kişilerin zevk ve beğenilerine gör deiğişen göreceli kavramdan ibarettir.
Arkadaşça ayrılabildiğime göre daha çok sempatiğiz birbirimize. Son kayıtlar bu şekilde. Ama o zamana kadar birlikteyken en seksi bulduğum erkek de oydu. Hem çekici hem de sempatik olabiliyormuşsunuz.