Yaş 27 ama saçları erken yaşta döktük. Tip daha beter bozuldu. Kızlar desen sırf dış görünüşe baktığı için tanımak bile istemiyor. Hal böyle olunca kendi kendime soruyorum. Kusurlu olan ben miyim yoksa bu insanlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı kel insanlar karizmatik oluyor yine de rahatsızsan bu durumdan saç ekimi diye bir seçenek var basıyorsun parayı saç ektiriyorsun yani. Para varsa çözüm de var.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da istemiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Öneri için teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
En İyi Cevaplar
- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadir kusurlu değildir bu bir kusuru değil ki bu sadece bir farklılık diğer insanlardan farklı olarak sadece kafasının üstünde saç olmuyor yani bu bir kusuru değil bu kötü bir şey değil bunu seven kişi erkeklere daha çok ilgi gösteren kadınlar var bunu bir zaaf olarak gören kadınlar var yani kusuru değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir kusur olarak gören kadınların sayısı çok fazla yalnız :)
+1 yılİnsanlar kusurlu. Kusuru görmeyenler de insanlardır dış görünüş tabağa konup yenecek bir şey değil beğenmek önemli tabii ama stres yapma kendine boş ver herkes istiyor işte bişeyler kendi geleceklerinin rahat olması için yok öyle rahatlık bedavaya :)
00 Yorumla
+1 yılkusur diyemeyiz. tercihler zevkler bizim istediğimiz gibi gelişmiyor. kadınlar sadece dış görünüşe bakmaz. güçlü erkeği çekici bulurlar. farklı bir çok şekilde kadınlar etkilenebilir. güzel kadın yanında çirkin adam görmedin mi hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılPara varsa çirkinin yanına bir güzel bulunur. Çünkü para herşeyi satın alır
- +1 yıl
sabit fikirlisin bu kafayla bulamazsın zaten.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
25Cevap
Yok canım öyle düşünmemek lazım yani bazı erkeklere kellik daha çok yakışıyor hatta tarzınla vs beğenebileceğin bir kıvama getirebilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabiki değiller ayrıca kel insanları kusurlu gören insanlar da kusurlu değiller peki ben kim oluyorum da ahkam kesiyorum? Demek istediğim şu, dikkat edersen dünya üzerinde yaşayan insanların genel ortak özelliği düşünce biçimlerinin aynı olmasıdır. Yani tipik bir insan derin düşünmez, sorgulamaz, muhakeme yapmaz ve bunların sonucu olarakta bir bakış açısı kazanır. Bu bakış açısı diğer bütün insanlarla aşağı yukarı aynıdır ve insanlar bunun normal olduğuna inanmaya başlar ama insanlar aslında neye neden inandığının farkında olmadığı gibi, çokta umursamadıklarını görürsün, bunun en büyük nedeni de inandıkları herşeyin şeyin doğru olduklarına inanmalarıdır. Yani demek istediğim, kellik bir algısal durumdur, yarın birgün kellik moda olsa insanlar saçlarım dökülsün diye dua eder ki sürekli kestirmekle uğraşmayayım diye fakat böyle bir şey olur mu tabiki olmaz çünkü kapitalist sistem para kazanmadığı birşeyi yaratmaz. Zaten yaratabiliyorsa ve insanları da çok kolay bir şekilde inandırabiliyorsa, işte o zaman anlaki o insanların çoğu gerçekçi, analitik düşünmüyor demektir. Böyle bir zamanda yaşadığımız için ve insanların algılarını da kolay kolay değiştiremeyeceğimiz içinde saç ektirmeyi düşünebilirsin veya ben insanların yanlış algıya sahip olduğunun farkındayım dersin ve çoğu kadına beğenilmemeyi de göze alarak kel bir şekilde ama bilinçli yaşamaya devam edebilirsin. Emin ol farkındalıklı kadınlar da çok olmasada var bu dünyada. Eğer o tarz kadınlara denk gelirsen, sevilebilirsin. Ama yine söylüyorum çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana çünkü şu dönemin insanları için ilk önemli şey dış görünüş, ikincisi ise paradır. Sağlıcakla 🙏
00 Yorumla
+1 yılEzhel de kel ama kelliği örtecek skill'leri var, Johnny Sins de kel ama bunu örtecek skill'i var. Sihirli Annem'de oynamış olan Mikele Çedolin'in küçükken kıvırcık sarı saçları vardı, yakışıklı büyümüş olsaydı Gizem'le gerçek hayatta da sevgili olurdu ancak fiziksel çekiciliği ve saçı olmadığı için friendzone'da hep platonik olarak takılı kaldı. Yani kellik bazı insanlara yakışabilir, bazı insanlara yakışmayabilir. Siz bunu perdeleyebiliyor musunuz? Bu önemli. Ayrıca "kızlar sadece tipe bakıyor" demek de yine bir erkek ağzından çıkmış asrın saçması, bu savaşı ve oyunu önce siz başlattınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılTipe bakıyor tabi, bakmıyor mu? Bak kimse dışını beğenmediginin içini merak etmiyor bu devirde. Hikayesini bile dinlemek istemiyor. Seni arkadaş olarak gördüğünü söyleyen birinin arkadaş olarak görmediği birileri vardır. Senden elektrik almadığını söyleyen birinin elektirik aldığı birileri vardır. Sorun şu ki sizler gerçeği söyleyecek kadar cesaretten yoksunsunuz. Sırf dış görünüşünu beğenmediginiz birine çirkinsin bile diyemiyorsunuz da başka bahanelerle sığınıyorsunuz. Kızlar tipe bakmiyormus :)
- +1 yıl
Çok takmamak gerekiyor fakat takıyoruz çok düşünmemek gerekiyor fakat düşünüyoruz sadece bayanlar değil ki az bi kusrun olduğunda ailende uzaklaşıyor onun için önce olaya kendimizi sevmekten başlayacağız kendimizi seversek enerjimiz artacak enerjimiz artincada doğru insanları hayatımıza çekeceğiz bayanların şu an genelliği hayal aleminde yaşıyor çünki yıllardır bilinçaltlarina diziler tarafından yerleştirildi. Çok takma kendini sev
Knk kusur değil benimde dokulucek sonuçta şu an dokulmuyo ama elde olan bişey değil yani ama kellik tercih midir kader midir dersen tercihtir protez saç var saç ekimi var çalışıp bu durumudan kurtulabilirsin bı yorumunu okudum kendi benliğimden vazgeçmiş olmazmiyim diyorsun neden olasin ki Allah başka dert vermesin yani protez bacak kol kullanan insanlar var onlar kendi benliğinden vazgecmis olmuyolar diyeceksin ki onlar zorunlu belki zorundalar ama şöyle bişey var burun estetiği yaptıranlar var mesela onlar kendi benliğinden vazgecmis olmuyolar o yüzden takma kafana yani
00 Yorumla
+1 yılSen söyle...

00 YorumlaBu bir kusur değil. Bunu kusur olarak görmektir asıl büyük kusur.
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç kel sevgilin oldu mu?
Soran+1 yılEee cevap?
Soran+1 yılKel sevdiğilin yok çünkü kel insanları beğenmiyorsun. Ama burada aklınca hümanist takılıyorsun :) keşke biraz dürüst olsanız bee. Çirkin oldukları için beğenmiyorum diyeceksin bu kadar mı zor?
+1 yılKusur değil ama günümüz insanları bir kusur olarak görüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte gerçekçi bir yorum 👏👏👏👏
+1 yılİnsanın kusuru kafasında olmayan kıllardan ibaret olsaydı. Çok isterdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKel sevgilin oldu mu?
+1 yılHayır ne alaka kardeşimde kel gayet yakışıklı yani hiçbir kusuru yok. Kusur bakan gözlerde
00 YorumlaKusurlu değil yakışıklı olanlar da var yakışma meselesi
00 YorumlaEmpati yoksunu insanlar ve kotu insanlar kusurlu dur
00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bende de var ama çok şükür var yinede saçım sadece seyrelmeye başladı
00 Yorumlaİnsanları kusurlu görmek en büyük kusurdur. Dış gürünüş kusur değildir. Çünkü kendi seçimi değildir.
00 Yorumla
+1 yılKusur değildir.
Göreceli birşeydir bu bazıları var kel severler.00 YorumlaKusurlu birileri varsa o da buna kusur diyenlerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKellik kusur değil ama hoş da değil. Tercihler kimseyi kusurlu ya da suçlu yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKel insanlar keşke ölse. Dünya biz olmadan daha güzel olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüşe önem verip iç güzelliği göremeyen insanlar kusurlu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların çoğunluğu kusurlu o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle maalesef
Kızlar öyledir ama çözüm basit, spor yapıp sağlıklı besleneceksin. Alkol, sigara vb şeylerden uzak duracaksın. İyi bir fizik sağlık demek sağlık tipi de etkiliyor. Bakımlı da olursan işlem tamamdır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaç olmayınca yine olmaz. Hocam ne kadar spor yaparsan yap boş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde erken döküldü fakat genelde sıkıntılı insanlarızdır kusur demeyelim.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır! Kel olunca daha hoşuma gidiyor benim. Hatta bir hocam var ve kel. Kendisi aşırı hoş
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla mı Johnny sins izliyon sen? :)
- +1 yıl
Hayır izlemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde saçlarım dökülmeye başladı yaş 22 benimde endişelerim var.
ve evet bu insanlar kusurlu.
Dış görünüşümüzü biz seçmedik. Bakımını temizliğini yaparız orası ayrı ama böyle olmasını kim ister ki. Onlar şanslı diye üstün olmuyor01 Yorumla
Soran+1 yılÜstün değiller ama öyle davranıyorlar maalesef. Hamam böceği de böcek uğur böceği de. Birinden igrenirken öbürünü uğur getiriyor diye seviyor bu insanlar.
Yoo neden öyle olsunlar ki Allah onları da öyle yaratmış
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar öyle demiyor ama kel diye beğenmiyor
+1 yılHayır değil ama ona göre bir tarzının olması gerekiyor bence
00 Yorumla
+1 yılÇekici geliyor bana🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılKel sevgilin oldu mu?
+1 yılTercih meselesi şahsen kel istemem
04 Yorumla
Soran+1 yılKusurlu olduğu için mi? :)
- +1 yıl
Kusur değil sadece gözüme hoş gelmiyor
Soran+1 yılKusur diyecek kadar yürek yok sende
- +1 yıl
He he
+1 yılALLAH kimseyi kel etmesin..
02 Yorumla
Soran+1 yılSende mi aynı durumdan muzdaripsin?
- +1 yıl
Yok kardeşim kel değilim sadece kel olduğumu hayal ettim de
+1 yılSac ektirebilirsin ya da protez sac
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kendi benliğimi inkar etmiş olmaz mıyım? Olmadığım birisi olmaya çalışmış olmaz mıyım? Benim aslında kendimle ilgili bir sorunum yok. İnsanların bana beni küçümseyici bakışları, beni begenmemeleri beni sinir ediyor. Keşke umursamaz birisi olabilsem, yalnız da olsam mutlu olurdum.
- +1 yıl
Hayır kendi benlinle ilgili dil bu kel olmandan memnun olsan insanlari bu kadar takmazdin demekki sende cok memnun dilsin ben sana kusur vs bisi demedim cozum onerisi sundum teğmen kuzenim askeri baskı icinde oldu icin hep sırma gibi saclari dokuldu oda ektirdi Şu an daha mutlu onu goz alarak soledim insanin kendine bakmasi kendini degistirmesi degisiklikten memnunsa kotu bisi dildir
Soran+1 yılŞuana kadar en yapıcı yorumu sen yaptın, teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılfotoğraftaki adamsa kusurlu değil o dudaklar her şeyi kapatır 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılO adam zaten yakışıklı. Yaklaşıkli olupta kel olursan karizmatik olursun. Ama değilsen tipin daha beter bozulur
+1 yılKusuru insanlara attığın için kusur sende..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kel olduğum için :)
- Saç Bakım konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki, kel olup yakışıklı olanlar da var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki kusurlu sayılmazlar üstelik bazılarına çok yakışıyor
00 YorumlaKanka ektiriyolar galiba o nasıl oluyo
00 YorumlaUlan bi an kendi fotoğrafım sandım ödüm koptu wk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotodaki adam kafasiz bile olsa cok iyi 🤣🤣🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılO adam zaten yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılEvet cok yakisikli allah butun erkeklerden almis ona vermis gibi aksnzksnskd
Soran+1 yılAllah keşke beni de. Sıkıldım artık yaşamaktan. Kel olduğum için değil de bu dünyayı ve insanları sevemedim ben
Cevap sahibi+1 yılYa umursama bu hayati yasa gitsin akisina birak zaten olecez
+1 yılbence değil..
yıllardır kelim..00 Yorumla
+1 yılZekâ fazla olunca; saç ne yapsın, dayanamiyor:)
09 Yorumla
Soran+1 yılKeller zeki mi oluyor :) ilginç bir yaklaşım
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılKeşke biraz apptal olsam da mutlu olabilsem. Duygusal bir insanım ve bu dünya hassas kalpler için kötü bir yer
- +1 yıl
cok doğru.. sen yine de olduğun yerde böyle hissettirenlerden uzak dur
Soran+1 yılSonunda kendimi bir dağ evine kapatıp yalnız başıma yasiycam o olucak :)
- +1 yıl
Dağ olmasa da bi köy mantıkli
Soran+1 yılYalnız başına yalnız geçen bir ömür ne kadar ömür olur peki? Dünya bu kadar büyükken, gezilmesi gereken bir dünya yer, okunması gereken bir dünya kitap, izlenmesi gereken bir dünya film varken. İnsan neden kendini herşeye kapatır?
- +1 yıl
savas var savas otur köyde
Soran+1 yılSavaşta biter elbet :) ayrıca savaşın olduğu yerde gez demiyorum sana :)
Kesin sen Furkansın😊
01 Yorumla
Soran+1 yılKimden bahsediyorsun bilmiyorum ama ben o değilim
+1 yılParan varsa bunları düzeltmek kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılParam yok
Insanlar dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar kusurluysa kel insanlar da insan olduğu için, Keller kusurlu olmuyor mu doğal olarak? :)
hayır
04 Yorumla
Soran+1 yılBana kalırsa kusurlu, keşke ölsekte sizde bizde kurtulsak
Soran+1 yılHer erkek yakışıklı mı? Değil. Yakışıklı bir erkek kel olsa bile karizmatik olur. Yakışıklı değilse tipi daha beter bozulur.
Hayır değildir
00 Yorumla
+1 yılkel erkek yoktur parası olmayan erkek vardır
00 Yorumla
+1 yılYooo
00 YorumlaHayır bazıları çok kariZma oluyor
00 Yorumla
+1 yılDeme öyle kardeşim. boş ver. Sağlık olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbekli misin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır