Saçları bağladıktan sonra açtığımız zaman arka tarafta oluşan toka izi oldukça sinir bozucu. Onu nasıl önleriz? Saçta toka izi olmaması için ne yapmak gerek?#EdamedaHair 🎀🎀🎀
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Bak bu sefer vicdanlı günümdeyim sırlarımdan bir sır sevgili hatunçelerime lûtfedeyim 😅 En başta aşırı sıkmadan bağlamak, arada saçları açıp yeniden taramak ve dinlendirmek ilk aklıma gelenler, net... Ama o iz illaki kalır fön niye var dimi yoksa😅 #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Bende sinir oluyorum ya bide kalın ve uzun saçın var tokati çıkarınca şekil alıyor resmen saçlarım toka izi kalınca deli oluyorum bi spreyy ya da değişik bir şey yok mu ya kurtulsak şu durumdan
Saçlar ıslakken veya nemliyken bağlamamak, ayrıca çok sıktırmamak gerek. Ama bazısının saçı serttir, bir şey yapamazsın. Ama her halükarda sıkmak hep baş ağrısı yapar hem de saçları çektirir.
Bana gelip haber veriyorsun, ee demek ki yanlış bir şey olduğunun farkındasın. Yanlış bir şey yapanı şikayet etmek gayet normal. Şikayet seçenekleri boşuna yapılmamış sitede sonuçta. Neyse teşekkürler, iyi akşamlar.
Özel durum olsa bile koyamaz, suçtur. Ben onun hayranı olduğu ünlü değilim, koyamaz! Yine şikayet sebebidir. Onun yüzünden özgür olamayacak mıyız. Fotoğrafımı kaldırdım o ruh hastasının yüzünden.