Saçıma hiç aşoe vera jeli sürmedim bugüne kadar. Ancak aloea veralı şampuanla yıkamıştım. Çok da bir fark olmadı. Belki de şampuan direkt yıkanıp gittiğinde etkisini kaybediyor diye etkili olmamış olabilir bahsettiğin jel kadar. Aloe veranın saçlara bir etkisi olabileceğini düşünmüyorum. Ancak saç dipleri ve saç derisi için faydalı olabileceği görüşündeyim. Aloevera biliyorsun ki egzama, sedef, kepek gibi deri rahatsızlıklarına iyi gelen bir etkiye sahip. Saç kökleri için sağlıklı bir zemin hazırlar ama direkt saça etkisi konusunda büyük bir etki beklemiyorum.
Aleo vera özlü bakım kremlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Urbanın hindistan cevizi yağlı ve aleo vera özlü saç kremi var muazzam. Aloveranın saça faydalarından bahsetmekte isterim. Saçı nemlendirir, canlandırır, saç derisinde ki kaşıntıyı giderir. Kaşımazsan kepekte yok yok sayılır dimi? ^-^ Saç köklerini besler. Ve benim için en önemlisi elektriklenmeyi azaltır. Aleo vera hem cildinize hem saçınıza fayda sağlayan muazzam bir şey.
Hiç aloe vera jeli sürmedim ama aloe vera özlü bakım kremleri kullandım ayrıca saça bakım yaptığını kökleri beslediğini ve daha çok uzamasına yardım ettiğini biliyorum o yüzden aloe vera içeren ürünleri severim 🤣 Saçı seyrek olan arkadaşlar varsa kullanmasını tavsiye ederim çünkü aloe vera bulundurduğu vitaminler sayesinde kökleri besleyerek ölü hücrelerin canlanmasını sağlıyor 🖤
Ben sürdüm ve devamlı sürüyorum saç kirliyken bile sürdüğün zaman tertemiz yapıyo be saça hacim veriyo güçlendiriyo yumuşacık yapıyo daha ne olsun ki benim saçlarım çok hacimsizdi ve şu an hacimli çok güzel duruyo saçlarım
Her şeye olduğu gibi onada alerjim varmış, denediğim oldu kaşıntı yaptı. Formülize edilmiş halini kullanabiliyorum ama markası iyi olmak şartıyla. Talya malya dr bilmem ne var migrosta onlar güzeldi
Aloe Vera jelinden kastım Hindistan cevizi yağı al yemeklere de koyabilirsin ve saçları çok iyi besliyor. Yumuşak ve parlak yapıyo Hindistan cevizi nasıl kullanırsın : yağı saçlarının diplerine ve uçlarına güzel bir şekilde yedir 1 - 2 saat beklet sonra duşa giriyorum ve mükemmel saçlar ☺