Evet oluyor. En belirgin örnek olarak kepek oluşumu başlamışsa yeni değişiklik yapıp kullanmaya başladığım şampuanın iyi gelmediğini anlıyorum. Birkaç hafta daha şans veriyorum. Baktım sonuç aynı, bu sefer değiştiriyorum. Şimdi komple kendime set aldım. Elidor’un Elvin Levinler serisini. Şimdiye kadar memnun kaldım. Saçlarım parlamaya başladı bile. Daha da şekilli görünüyor bir yandan da. Hoşuma giderse hep aynı markaya devam etmeyi düşünüyorum. Bence şampuan tek başına yeterli olmuyor hiç kimsede. Yanında saç kreminden, bakım maskelerinden mutlaka destek almak gerekiyor etkili bir sonuç için.
Hayır olmuyor genelde onu pahalı şampuanlar değiştirdiğinde yaparsın mesela diyelim ki önceden çok pahalı bir şampuan kullanıyordum artık yavaş yavaş saç ona alışmaya başladı şampuan saçlar hiç bir etki yaratmıyor ondan sonra da başka bir şampuanı geçtiğin zaman evet etki yaratır yani bir şampuan maalesef bunu kabul etmek gerekiyor ki ne kadar pahalıysa o kadar etkilidir ucuz bir şeylerden pek etki beklememek gerek. #reda