Cilt Bakım Mevsimlere bağlı olarak cildinizde değişimler oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 🩷 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günceldir 🙋🏼♀️ Mevsimlere bağlı olarak cildinizde değişimler oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet oluyor çok kuruyor cildim 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Mevsimsel geçiş aylarında hasta oluyorum genelde ama cildimizde de nitekim değişme oluyor 1 0 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet kışda zenci siyah gibi yazda pamuk gibi beyaz oluyo nedense bilmiyom. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tabi olur. Şimdi sonbahara geçişlerde daha kurumaya meyilli yanaklar. 1 0 Yorumla
Acemiterzi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Evet ya. Kışın cildim daha temiz duru. Yazın daha çilli yanmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet oluyor çok kuruyor cildim
Mevsimsel geçiş aylarında hasta oluyorum genelde ama cildimizde de nitekim değişme oluyor
Evet kışda zenci siyah gibi yazda pamuk gibi beyaz oluyo nedense bilmiyom.
Tabi olur. Şimdi sonbahara geçişlerde daha kurumaya meyilli yanaklar.
Evet ya. Kışın cildim daha temiz duru. Yazın daha çilli yanmış
Evet dudaklarım kurudu hep
Yazın esmerlesiyorum normal olarak
Oluyor..
Hep aynı
değişmiyor hep aynı
oluyor
evet
maalesef evet ya
Evet
Evet oluyor illaki