Eveeeet :) Anneciğim tarardı saçlarımı hep küçükken. Çok düzenli bir kadındı saçımı çok güzel ve düzgün bir şekilde toplardı. Değişik değişik tokalar alırdı. Bu yaşıma geldim hala onun gibi yapamıyorum saçımı. Her yerden çıkıyor saçım, çabuk bozuluyor 😳
Hayır taramaktan yana sorun çekmiyorum da şekil veremiyorum kendi kendime örgü yapamıyorum bu yüzden yardım istiyorum ama hiçbir zaman yani anne gel benim saçlarımı tara filan demedim sadece bir ara kolum kırılmıştı o zaman yapmıştı ama onu da yapmak zorundaydı zaten çünkü ben yapamıyordum kendi banyomu bile yapamıyordum o zaman o yüzden bir ara yaptı evet. #reda
Annemin saclarimi taradigini pek hatirlamiyorum. Kendi isimi kendim gordum hem. Sacima dokunulmasindan oynanmasindanda nefret ederdim. Ama ben saçlarla oynamayi cok severdim bi arkadaşim vardi 5-6yaslarindayken oda cok severdi saciyla oynanmasini hep onun saclariyla oynardim. 😁
Anam tarardı az çırpınmazdım çekeler çekeler dururdu kafamı bendede öyle böyle saç yok bildiğin merinos koyunu ah anacığım yanımda olsan da eskiye dönmekte gine yapsan
Taratmazdım canımı çok yakardı. Tarakla kafama vura vura tarardı 😂6 kız kardeş olduğumuz için bıkmıştı artık baş edemiyordu. Ablam çok güzel tarardı ona taratırdım