Eğer bir iki tane falansa belli olmayacak şekilde hiç gerek yok kapatmaya ama çok fazla varsa ve eğer kendi bundan rahatsızlık duyuyorsa kapatılmalı. Ama kendisi bununla barışıksa ve rahatsızlık duymazsa bize bir şey demek düşmez. Kimsenin karışmaya hakkı yok başkasının saçına vs.
Ama ben olsam eğer çok beyaz olsaydı kapatırdım. Rahatsız olurdum bundan. Yani herkesin kendi tercihi olduğunu düşünüyorum.
Şimdi beyaz saçlar beyaz saç var yani arada uçurum fark var kimi kadında beyaz saç çıkıyor ama doğal duruyor yani zamanı gelmiş diyorsun ve saçları beyaz diyor normal bir şey ama ki kadının saçları o kadar anormal bir şekilde beyazdı o kadar çirkin duruyor ki yani böyle bazen sokakta görüyorum tutup kadını kafasına boya sürmek istiyorum o derece bir kere beyazdaş çıktıktan sonra boyamamak gerek eğer onun üzerini boyarsan ondan sonra o çıkacak beyazların bile dengesi değişiyor. #reda
Bir tutam saç ise güzel görünür ama tel tel beyaz saçlar hoş durmuyor. Erkeklerde ise çok güzel duruyor. Eşim hiç sevmez saçındaki beyazları ama ben çok severim