Saçtaki beyazlar saçı bakımsız mı gösterir, yoksa doğal mı?

Genelde kadınlar beyazların bakımsız göründüğünü düşünüp boyatıyor sanırım. Bence çok doğal. Kesinlikle boyatmazdım.

Saçları beyazlanan bir çok arkadaşım griye boyatiyor saçlarını. Kadınlar da değişik bir hava yaratıyor bu görünüm. Açıkçası benim çok hoşuma gidiyor. Beyazdan sarıya veya siyaha veya başka renklere boyatilmasi pek hoş durmuyor.
Bir çok kişiye göre saçları beyaz olanları bakımsız görürler oysa ki ne kadınlar var sırf saçları güzel gözüksün diye beyaza boyatırlar🤔 tuhaf
Benim saçlarım ırsi olarak beyazladığından her ay dip boyası yapmam gezerim öyle beyaz saçla🤭 bazen geçici boya kullanırım zamanı gelince de boyarım.
Dışarının ne düşündüğüne bakarsam işim iş. Zaten kimseyi memnun edemezsin önemli olan kendini mutlu etmektir 😎
Teşekkürler 🤗🌹
Bunu sabirsizlikla bekliyorum dese yalan olmaz, sacim birazcik beyazlasin tul sacimi beyaza boyatmak istiyorumm, cok guzel duruyor bence
Cevap
10Cevap
Saçlarım da 15 yaşından beri beyazlatma var. Hiç boyamayı düşünmedim kendimi böyle seviyorum aksine çok hoşuma gidiyor benim
Yani ben sevmiyorum kendimde ama yakışanlar da yok değil. Ben mutlaka her ay dip boya yaptırıyorum bu yüzden
Daha 18 yaşındayım ve 20 den fazla beyazım var. Boyat boyat nereye kadar. Bırakırım bir süre sonra
Bazılarında çok hoş duruyor, bazılarında da bakımsız yani.
Doğallık tabi ki. Yakalandığımız zaman yapalım bakım ne olacak siyahlayacak mı yok.
Bence bakımsızlıkla alakası yok doğal bi nevi genetik
Alttan gelen de beyaz olacak. Tek tük beyazlara takılmamak lazım.
50 55 yaşında bir ablam var saçlarını boyamayı bıraktı saçları beyazlayinca daha güzel oldu
Doğal tabi ama bende de var 3 5 tel bazen çok saçma yerden çıkıyo sinir oluyorumm
daha çok yaşlı gösteriyor
Doğal ve sahibini güçlü gösterir.
Nen boyamadım. Güzel duruyor dedi valide :)
Bence hoş durmuyor boyanmalı.
Doğal gösterir elbette
Doğal gösterir. İnsanlar bayılıyor saçlarıma :)
ırsi olabiliyo
bence dogal
Doğal.
Doğal gösterir
Doğal
Çoksa kötü
Beyaz saça bayılırım
Doğal
Doğal
Şimdi beyaz saç moda
Dogalll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?